Vælg en side

Hos Anabé i Vedbæk kan du nu sætte tænderne i 3 veganske tandpasta-nyheder fra brandet LEBON. De tre nye tandpastaer kommer til at bære navnet The White Tribe, sammen med den originale hvidgørende og naturlige tandpasta fra LEBON: Le White.

Som følge af den store succes, som det økologiske tandpastabrand LEBON har oplevet – og særligt varianten, Le White – udvider LEBON nu sortimentet med tre nye tandpastaer, som alle er med økologisk papaya, der virker naturligt blegende på tænderne.

Le White er suverænt den bedst sælgende variant af alle de eksklusive Haute Couture tandpastaer – ikke blot i Danmark, men også internationalt! Og derfor får Le White varianten nu sin egen lille familie: The White Tribe. The White Tribe kommer til at bestå af tre nye varianter, sammen med Le White, som hver især kommer med en stærk personlighed, en unik karakter og en eksklusiv, naturlig smag!

Tre livsglade nyheder fra LEBON:

Fearless Freedom – med solbær, frisk mint og papaya
Denne tandpasta er til frihedselskerne – frihed er nemlig ikke et koncept, det er en måde at leve sit liv på! Udforsk livet, lad havets bølger føre dig fra den ene ende af verden til den anden, og nyd at friheden er din!

Back to Pampelonnemed eksotisk mango, mint og papaya
Denne eksotiske variant fra LEBON er til alle sommerelskerne. Nyd den varme sommer i Saint-Tropez ved den franske Riviera, hvor Pampelonne stranden er det perfekte møde mellem varme sommerdage og -nætter samt den friske middelhavsbrise.

Rhythm is Love – med Ylang-Ylang, Yuzu, mint og papaya
Rhythm is Love varianten er en hyldest til livet og til kærligheden – for som Gandhi sagde: ”Hvor der er kærlighed, er der liv”. Denne tandpasta er inspireret af Asian, af dans, af yoga og af meditation. Find din egen rytme og dans til den, vær åben over for harmonierne og energierne, for de vil flyde igennem dig.

Vejl. udsalgspris for 75 ml er 175 kr. for alle tre nye varianter.

Om LEBON

LEBON er skabt af Stephanie Palacci (kunsthistoriker & professionel fotograf) og hendes mand Richard Palacci (farmaceut). LEBON er et fransk, sjovt, glamourøst og æstetisk tandpastabrand, som ikke blot er smukt for øjnene, det er også 100 % naturligt, økologisk og frit for test på dyr. Alle LEBONs tandpastaer indeholder økologisk grøn te samt økologisk aloe vera. Begge ingredienser er naturligt med til at forhindre bakterievækst, plak og huller – og derudover, beskytter de også tandkødet. LEBON er desuden vegansk og bæredygtigt.

Besøg NORD's Skønhedsbutikker her:

Bryllupsmakeup

Din makeup skal være perfekt. Vær beredt med klassiske og feminine farver, når den skal friskes op i løbet af bryllupsdagen. Yves Rocher Grand Rouge Gloss Elixir 112 139 kr. Yves Rocher Botanical Color Eyeshadow 45 Orange cosmos...

læs mere

Dr. Murad – halv pris hos Klinik Tres Belle

I Klinik Tres Belle kan du nu få nogle særlige Dr. Murad gaveæsker med cremer og serums til halv pris. Prislejet er 200-800 kroner, og hver æske er mindst det dobbelte værd. I klinikken kan du også få virksomme skønhedsbehandlinger med Dr. Murad-produkter. Fås så længe lager haves.

læs mere
error: Content is protected !!
X