Vælg en side

North Security er en alarmvirksomhed, der med højsikkerhedsinstallationer sætter beskyttelse af dig og din familie i absolut centrum. Bag virksomheden står en af branchens mest erfarne sikkerhedseksperter, Kenneth Johansen.

Ting kan erstattes, men ikke mennesker, og traumer kan være svære at hele, hvis man er så uheldig at blive udsat for et ubehageligt hjemmerøveri. I dag handler sikkerhed nemlig ikke kun om at forhindre den klassiske indbrudstyv i at komme ind, når vi ikke er hjemme, men i høj grad om at sikre den personlige beskyttelse døgnet rundt. Så vi helt undgår ubehagelige møder med ubudne gæster. Og det er her, North Security kommer ind i billedet. En sikkerhedsvirksomhed, som laver kundetilpassede
individuelle sikkerhedsløsninger baseret på den nyeste teknologi og mangeårig knowhow på topniveau om, hvordan man bedst sikrer sig selv, sin familie og sine omgivelser.

VIP-security

– De fleste alarmvirksomheder går op i at sikre folks indbo mod indbrud. Vores speciale er at passe på personerne samt at sikre de omgivelser, de færdes i. Heraf er det selvsagt, at indboet dermed også sikres, men vores speciale tager udgangspunkt i at sikre hverdagen for den enkelte person, lyder det fra Kenneth Johansen. Manden bag North Security og en der ved, hvordan man passer på mennesker. Han har 25 år bag sig i branchen, bl.a. som direktør for en stor landsdækkende  alarmvirksomhed med klienter fra Danmarks top. På grund af sikkerhedsklausuler og tavshedspligt kan man ikke skrive nærmere om det, men det er Kenneth Johansens og hans medarbejderes fortjeneste, at danskere på magtposter og deres familier har kunnet sove trygt om natten. Virksomheden er blevet solgt, og nu gælder det North Security.


Personlig sikkerhed er en mærkesag for Kenneth Johansen.

Tillid er en mærkesag

For Kenneth er noget af vigtigste, at man som sikkerhedschef altid er i direkte dialog med sine kunder, og det er ifølge ham sværere i store virksomheder.
Ambitionen er ikke at gøre North Security til en international virksomhed, som den han netop har solgt, men at lave en nichevirksomhed målrettet den enkelte kundes behov, hvad end det er privat eller erhverv. Og altid i tæt dialog med kunden.
– Behov kan ændre sig, og et situationsbillede kan ligeledes ændre sig fra dag til dag, for ikke at sige fra time til time, derfor er det ekstremt vigtigt for mig, at mine kunder altid kan komme i direkte kontakt med mig og den sikkerhedsansvarlige på den pågældende opgave. Arbejdsgangen må ganske enkelt ikke blive så stor og tung, at der ikke kan ændres med kort varsel.

Specialløsninger

Der findes mange måder at sikre sig selv på hos North Security, og Kenneth forklarer, at ikke én opgave er ens – for hos North Security sælger man ikke bare alarmer og perimetersikringer til huset – man laver skræddersyede, individuelle special­løsninger. Ofte er der tale om kameraer og højtek-nologiske sensorer og detektorer, som bliver placeret strategiske steder på grunden. Fx nede i græsplænen, udenfor og rundt om huset. Indenfor i huset bliver særlige sikkerheds­afdelinger eller rum indrettet, hvor familien kan søge i sikkerhed, hvis alarmcentralen har registreret uønsket udefrakommende menne­skelig akti-vitet, og hvor de kan opholde sig, sikkert indtil politiet eller North Securitys egne vagter ankommer. Sikkerheds­rummet eller sikkerheds-områderne, afhængig af kundens ønsker og behov, tager alle udgangs-punkt i kundens allerede eksisterende omgivelser. Rummene bliver alle højtsikret med alt fra forstærkede vægge, døre, vinduer, skudsikkert glas m.m., så brosten og lignende ikke kommer igennem vinduet. Alt samles endvidere i en app, så familien selv kan styre rummenes låse, porte og døre fra mobilen.


Kenneth Johansen har også stor erfaring med VIP-sikkerhed.

Sikkerhed med godkendelser

Skal man bruge beskyttelse uden for hjemmet, kan North Security også det.
– Vi kan lave et helt setup omkring personen og familien. Fx kan vi stille med vagter, hvis der er tale om meget rejseaktivitet, og familien ofte er alene hjemme. Eller hvis personen bestrider en vigtig post, kan vi eskortere vedkommende til og fra sin destination.
I den forbindelse har North Security erfarne sikkerhedsvagter fast tilknyttet, ofte med baggrund i politiet og militærets eliteenheder. Alle alarm-setups, hvad end det er privat eller erhverv, tilknyttes en eksisterende kontrolcentral, som er godkendt af Rigspolitiet, hvilket er kundens sikkerhed for, at reaktionstider m.m. bliver overholdt. Og ønsker kunden selv uddannelse i awareness, rejsesikkerhed, ageren under igangværende hjemmerøveri mm., så tilbyder North Security også kurser inden for disse områder.

Succes med sikkerhed – også i hverdagen

Sikkerhed på topniveau kan lyde som lidt af et indgreb i ens hverdag, men gøres det rigtigt, kan det ifølge Kenneth laves, så det bliver en naturlig del af hverdagen uden store indgreb, der vender om på dag og nat.
– Med de sikkerhedsløsninger, som vi arbejder med, skal man kunne tænke ud af boksen, se løsninger frem for forhindringer, ikke oversælge og allervigtigst, lytte til kunden. Sikkerhed handler ikke om mængden af detektorer og andet udstyr, men om at skabe den løsning, der er den rette for kunden, og som i sidste ende gør at kunden føler sig tryg.

North Security
Alarmvirksomhed med højsikkerhedsinstallationer. Højteknologisk områdesikring, indretning af sikkerhedsrum- og/eller afdelinger, privat vagtværn, kurser i sikkerhed m.m. Kenneth Johansen, 53 år. Direktør og stifter af North Security. 25 år i sikkerhedsbrancen, bl.a.  med VIP-high security i ind- og udland. Kontakt: northsecurity.dk / Telefon 22 22 99 16

Mark Zuckerberg fra Facebook: Mark siger META

Mark Zuckerberg fra Facebook: Mark siger META

Mark Zuckerberg er stifter af Facebook. Han er ubetinget en af verdens mest betydningsfulde ledere og iværksættere. Derfor er det også værd at lytte til, når Mark pludselig begynder at bruge et nyt ord rigtig meget. Mark siger meta! Men hvad betyder det egentlig, når lederen af Facebook bruger det ord.

læs mere
Louise Holm: Fra Løvens Hule til millionsucces

Louise Holm: Fra Løvens Hule til millionsucces

Louise Holm er en gudsbenådet fighter. Gennem hårdt arbejde, opfindsomhed og en pæn portion ’ben i næsen’ har hun opbygget en unik forretning inden for indretning af boliger og virksomheder. Hendes ledelsesfilosofi er at gå forrest med det gode eksempel.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X