Vælg en side

Det har krævet en del overvindelse, men i dag kan jeg slet ikke undvære mine ugentlige løbeture langs vandet og i skoven. 7-14 kilometer hver gang. Få inspiration til selv at komme i gang og brug mine råd til outfits og uundværlige gadgets.

Der er så mange gevinster ved at løbe, at det er dumt at lade være. Og kan jeg lære det, kan alle. Mine første løbeture var ren tortur, men det gik faktisk hurtigt over. Først og fremmest fordi resultatet var så tydeligt. Jeg fik lynhurtigt meget mere energi, men også, hvilket forbavsede mig først, en stor indre balance. For løb giver dig både et kick af endorfiner, som det gør dig rolig og lykkelig.

Mine løbeture foregår langs vandet, og der er intet som løb ved vandet, der egner sig til virkelig at få ryddet op i sine tanker og samtidig få nye ideer. Det giver balance og det er super essentielt, når det gælder at holde stress og negative tanker fra livet.  Og når man først er kommet igennem de første gange, får man ekstra ud af at løbe her i området. For der er en utrolig smittende stemning og energi fra alle de andre, der også løber, cykler, går eller ror. Især når de kommer i store grupper fra fx Sparta-klubben eller cykelentusiasterne. Så føler man virkelig, at man er en del af noget større, der i den grad sætter pris på at være sund i et smukt område.

Mine top 4 favorit outfits og gadgets:

løbesko Asics Gel Kayano
PULS Sport er eksperter i at teste dig på deres løbebånd I butikken, om hvilke løbesko der passer perfekt til dig. En god start at få de rigtige løbesko. Jeg har været så glad for mine.

1.300 kr.

Musik er uundværlig på mine løbeture
Super let og komfortabel letvægts hovedtelefon med ekstra bøjle så den bliver i ørene når du løber. Til din smart phone eller iPod shuffle.

1.299 kr.

Det bedste hoftebælte til min løbetur
Bælterne vejer fra 50 gram og hopper ikke, når man løber. Lommen udvider sig efter behov og kan indeholde fx mobil, nøgler, penge mv.

Fra 189 kr.

Verdens bedste løbe BH
En sports BH der er specielt udviklet til at give den optimale støtte til løb. Der er intet, der bevæger sig i denne BH, som er vigtigt for ikke at huden bliver slap.

550 kr.

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.