Vælg en side

Teknologien bliver hele tiden bedre, og det bliver dine gadgets også. Få et udpluk af årets – indtil videre – bedste.

Giv cykeltyven en slem forskrækkelse
Ellipse Smart Cykellås er udstyret med Bluetooth og wi-fi, der sammen med et indbygget accelerometer sender besked til din mobil i tilfælde af cykelentusiasternes hadeobjekt: cykeltyve. Den er også en lifesaver. Ringer automatisk efter en ambulance, hvis du kører galt.

Set til 1.499 kr. Spørg din lokale cykelhandler. Se mere på lattis.io

Gadgets NORD Magasinet

Spar tid med en Instant Pot
Sæt grisen over om morgenen, og du har pulled pork til middag. En Instant Pot er et genialt stykke køkken-item. Kog ris, damp grøntsager og behold vitaminerne, sautér, lav yoghurt, hold maden varm til gæsterne kommer og meget mere. Maskinen har en række programmer. The Instant Pot’s største model koster 905 kr.

Se mere instantpot.com

Polaroid har fået en renæssance
Træt af at have 1000 billeder fra sommerferien liggende i skyen? Polaroid-kameraet giver os ægte billeder på et øjeblik. Polaroid Pop er et digitalkamera fuld af nostalgi og ny teknologi. Få flotte og farverige 3.5×4.25” fotos på få sekunder eller 1080p Full HD-videoer. 1.999 kr. i Elgiganten.

Se mere polaroid.com

GPS-smartwatch med indbyggede sports-apps
Vívoactive 3 er Garmins første GPS-smartwatch med mere end 15 forudindlæste apps til GPS- og indendørssport såsom yoga, løb, svømning. Hold øje med dit formniveau med estimering af VO2-max og fitnessalder, og se også, hvordan du håndterer stress.

Få connectede funktioner: fx smart-notifikationer, automatisk upload til Garmin Connect™, LiveTrack m.m. 2.799 kr. buy.garmin.com

Besøg NORD’s Modebutikker her:

Lokalt bilværksted i Charlottenlund

Lokalt bilværksted i Charlottenlund

Charlottenlund har fået sit eget lokale bilværksted, som er en del af auto­værkstedskædet Din Bilpartner. Værkstedet kan tage sig af alle reparationer og vedligeholdelse – også af supercars. Får du problemer med bilen om aftenen eller weekenden, kan du også mod et gebyr få repareret bilen straks.

læs mere
error: Content is protected !!
X