NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Teknologien bliver hele tiden bedre, og det bliver dine gadgets også. Få et udpluk af årets – indtil videre – bedste.

Giv cykeltyven en slem forskrækkelse
Ellipse Smart Cykellås er udstyret med Bluetooth og wi-fi, der sammen med et indbygget accelerometer sender besked til din mobil i tilfælde af cykelentusiasternes hadeobjekt: cykeltyve. Den er også en lifesaver. Ringer automatisk efter en ambulance, hvis du kører galt.

Set til 1.499 kr. Spørg din lokale cykelhandler. Se mere på lattis.io

Gadgets NORD Magasinet

Spar tid med en Instant Pot
Sæt grisen over om morgenen, og du har pulled pork til middag. En Instant Pot er et genialt stykke køkken-item. Kog ris, damp grøntsager og behold vitaminerne, sautér, lav yoghurt, hold maden varm til gæsterne kommer og meget mere. Maskinen har en række programmer. The Instant Pot’s største model koster 905 kr.

Se mere instantpot.com

Polaroid har fået en renæssance
Træt af at have 1000 billeder fra sommerferien liggende i skyen? Polaroid-kameraet giver os ægte billeder på et øjeblik. Polaroid Pop er et digitalkamera fuld af nostalgi og ny teknologi. Få flotte og farverige 3.5×4.25” fotos på få sekunder eller 1080p Full HD-videoer. 1.999 kr. i Elgiganten.

Se mere polaroid.com

GPS-smartwatch med indbyggede sports-apps
Vívoactive 3 er Garmins første GPS-smartwatch med mere end 15 forudindlæste apps til GPS- og indendørssport såsom yoga, løb, svømning. Hold øje med dit formniveau med estimering af VO2-max og fitnessalder, og se også, hvordan du håndterer stress.

Få connectede funktioner: fx smart-notifikationer, automatisk upload til Garmin Connect™, LiveTrack m.m. 2.799 kr. buy.garmin.com

Besøg NORD’s Modebutikker her:

10 af de vildeste fitness gadgets

10 af de vildeste fitness gadgets

Markedet for fitness gadgets er inde i en vild udvikling. NORD ser på høretelefoner, der stimulerer dine hjernebølger, svømmebriller med display, elektroniske såler, den intelligente blender, men også mere mainstream træningselektronik, der sikrer optimalt træningsudbytte. Nogle ting virker dog mere skøre end nyttige …

læs mere
Alt er jo godt!

Alt er jo godt!

2020 blev så året, hvor vi alle fik vendt rundt på vores egne opfattelser af, hvad det reelt var muligt at blive udsat for.
Jeg tror, at vi alle med hånden på hjertet kan sige, at vi er blevet taget – ikke på låret – men med hele buksen nede. Men intet er så skidt uden at det også er godt – i hvert fald hvis du tillader dig selv at mærke efter. Altså sådan rigtigt at mærke ærligt efter.
Hvor meget af din hverdag lever du på autopilot? Havde du forestillet dig, at du kunne få en arbejdsdag til at fungere med dine børn rundt om dig 24/7? Afholde ”vigtige” møder – for det er alle vores møder jo – på din computer, virtuelt, med børn rundt om, der pludseligt bryder ind – fordi de heldigvis evner at leve i nuet?En gave fra 2020 kunne være, at du måske har ændret dit syn på dig selv, din familie, dit job, dit liv og dine prioriteter hele vejen rundt. Jeg kan med 100% sikkerhed sige, at din autopilot er ændret, fra du skålede nytåret ind og bød 2020 velkommen, og til lige nu, hvor du læser denne artikel. MEN, har du husket at være bevidst om de ændringer, der er kommet ind i dit liv? Mange af dem bør du jo rejse dig op og takke for – sådan dybfølt takke for. Hvorfor nu det? Fordi de ændringer du har gennemført, har vist over for dig selv, at du, alt og alle kan forandre sig og opnå nye muligheder og resultater og tilmed på rekordtid.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X