Vælg en side

Der er altid brug for dem, der kan lidt af hvert. Reparere din cykel, farve dit hår, forny dit hjem og inspirere med ny kunst.

BESØG EDDA Studio i Nordhavn
Nyd vin og kaffe i EDDA Studio, som er et nyt spændende showroom for etablerede og up coming designs inden for nordisk design.
Edda Studio i Århusgade 131, eddastudio.dk

Danmarks bedste cykelservice
Ren Cykel har åbnet et cykelværksted i Nordhavns Århus­gade­kvarter. Hvis du vil se et helt anderledes cykel­værksted placeret i fede omgivelser, der foku-serer ikke kun på servicen, men også oplevelsen af at gå ind i værkstedet, så kom forbi!
Ren Cykel i Århusgade 153, rencykel.dk

Bæredygtige designmøbler
Æstetiske sofaer med høj komfort og andre smukke møbler fra danske Make Nordic.
Design­­møbler skabt med kompromisløs kærlighed til arkitekttegnede møbler og bære-
dygtigt design.
Make Nordic i Århusgade 138A, makenordic.com

Kendt frisørsalon nummer 2
Vidste du, at Moro by Larsen fra Hellerup har fået en salon i Nordhavn? Det er frisørparrets søn Nick Larsen, der står bag den nye Moro, hvor ambitionerne står i kø for at blive levet ud med sundt og lækkert hår, der passer præcist til dig. Topprodukter, kvalitetsklip og alle de nye farveteknikker udført af sejt, ungt team.
Moro by Larsen i Århusgade 163, morobylarsen.dk

Besøg NORDs boligbutikker her:

Hot yoga studio kommer til Nordhavn

Hot yoga studio kommer til Nordhavn

Dóttir HotYoga står for den ultimative velværeoplevelse ved havnefronten. Udvider med endnu et studio i Nordhavn med mange typer af yogahold og dygtige undervisere fra hele verden.


error: Indhold er beskyttet.