Vælg en side

For hver gang bliver NORDs netværksevent endnu større, men mindst lige så hyggeligt og superlokalt, når 400 mennesker mingler, drikker champagne og bliver underholdt fra scenen.

Festklædte mennesker strømmer op ad den røde løber til tonerne af en sækkepibe spillet af en højlandsklædt skotte. Flere får taget deres cover-billede foran NORDs kæmpestander af den nyeste forside, og flere standser også op for at beundre Aston Martin-bilerne, som er kørt frem i dagens anledning: Vi er til Magasinet NORDs fjerde netværksevent for områdets butikker og ildsjæle. Denne gang på Strandvejen 6, hvor Aston Martin Copenhagen holder til.

(Artikel fortsætter efter filmen)

– Vi vil gerne støtte op om det lokale, og så kan vi lide fest og farver, lyder det fra Mogens Lindahl-Jessen, direktør for Aston Martin på Strandvejen og aftenens medvært.

– Der er sket meget for Aston Martin de senere år med relanceringer af biler, der spænder fra hverdagsbrug til samlerobjekter, forklarer Morgens om superindividualistens bilmærke, som i butikken findes fra 3 millioner kroner til 25. Aston Martin-direktøren bliver prikket på skulderen af en anden butiksildsjæl fra området, som vil skåle og have en snak. For ud over at hygge os og blive underholdt af Hans Toft, Erann DD, DJ Kenny Jensen og Dennis Knudsen, så skal vi netværke.

(Artikel fortsætter efter billeder)

Del dit netværk

– Jeg har et kæmpe netværk, og i stedet for kun selv at drage nytte af det, så vil jeg gerne dele det, fordi jeg tror på, at deling af netværk styrker og samler et lokal-område, siger kvinden bag, chefredaktør Rina Mardahl, som står for både magasin og event. Hun glæder sig over, at eventet vokser år for år.

– Det er super dejligt at se så mange glade mennesker, som virkelig har taget min opfordring om at netværke og bruge hinanden til sig, siger Rina, der dog ikke lægger skjul på, at arbejdsindsatsen for at få alting til at spille, bliver tilsvarende større. Men det er det hele værd, siger hun og ser ud over de flotpyntede lokaler. Her er både unge erhvervsfolk, kendisser og rigtig mange butiksdrivende. Man snakker på kryds og tværs, udveksler visitkort, mens der nydes bobler fra Rotundens vinafdeling eller lækker baristakaffe fra ejendomsmægler Jesper Nielsens iøjnefaldende kaffeknallert.

Gentoftes borgmester Hans Toft, som er fast gæst på scenen til NORDs events, siger efter sin peptalk, at han er superoptimist på butikslivets vegne.

– Så længe butikkerne i Gentofte fortsætter med at være så specialiserede og unikke, og der vil være initiativer som Rinas, så frygter jeg ikke konkurrencen fra nethandlen.

(Artikel fortsætter efter billeder)

Liflige dråber i glassene

En anden fast gæst, er Dennis Knudsen:

– Eventet bliver jo større og smukkere for hver gang – jeg er dybt imponeret, siger den kendte frisør og makeupartist, som både har en stand på eventet og laver et forrygende show på scenen, hvor han fortæller fra sit eget liv og sætter hår og lægger makeup på to kvindelige publikummer.

Eventet har valgt at have stande med – 12 i alt – så lokale virksomheder og butikker får mulighed for at give smagsprøver og præsentere sig i nye sammenhænge, og så er der alle de gode sponsorer, som sørger for, at vi får sushi, bobler, chokolade og ost nok.

– Vi har champagne og vine med, som alle har en enestående kvalitet, lyder det fra Rotundens ’købmand’ – butiksmedejer og sommelier Rasmus Vejbæk-Zerr fra Rotunden Foodmarket. Champagnen er en skøn premier cru fra Louis Tollet. Der er også rosévinen Domaine La Suffrene, en rød L’Efecte Volador fra Spanien og en virkelig frisk hvid fra New Zealand – Waterfall Bay Sauvignon Blanc.

Maden er gourmetsushi fra Sushi Lovers på Ordrupvej, flødeboller og dessertchokolade fra Sv. Michelsen Chokolade og lækre chokolader og marcipanbrød fra Toms Chokolade, samt de skøn-neste oste fra Castellos hyggelige ostebil, som emmer af nostalgi og er ret så populær aftenen igennem.

(Artikel fortsætter efter billeder)

TV-hold og storsnakkende gæster

– Jeg er virkelig overrasket over, hvor mange mennesker her er, og hvor positiv stemningen er, lyder det fra den tidligere bokser, i dag forretningsmanden, Hans Henrik Palm. Stemningen stiger. Erann DD går på scenen og trykker sine sjælfulde ballader af, og et kamerahold fra Kanal 4 optager det nye reality-program Beauty Bosserne, bl.a. med smykke-designer Mai Manniche og Spaprinsen fra Razspa, som netværker med kameraholdet i hælene.

– Jeg elsker, hvor meget Rina gør ud af arrangementet. Det fungerer så godt siger Mai Manniche i en pause fra de snurrende kameraer. Programmet kan du se til næste år på Kanal 4.

Erann DD puster ud efter sin optræden og betror os, at han er Aston Martin-fan og synes det er et smukt arrangement, han er til, selvom folk godt nok snakker! Og det var jo så også meningen.

(Artikel fortsætter efter billeder)

Stande til NORD Event & Networking

Thygesen Health – helbredsundersøgelser med scanninger, blodprøver og kostvejledning.
Kurhotel Skodsborg
Skodsborg Strandvej 129 st. (indgang til Spa & Fitness)
Skodsborg
Telefon 45 80 13 31
www.thygesen-health.dk

Unplugged Juice – økologiske, friskpressede juicer som sundhedskur.
Telefon 43 33 22 99
www.unpluggedjuice.dk

Dennis Knudsen – webshop med professionelle produkter til hår og hud.
Telefon 33 14 62 84
www.dennisknudsen.dk

Bergström Store – pelsdesigner Sten Bergströms nye pelskollektion og butik.
Jægersborg Allé 6, Charlottenlund
Telefon 39 30 49 06
www.stenbergstrom.dk

Ztrengz Beauty Oil – banebrydende ny essentiel olie til din skønhed og sundhed.
Køb hos Marienlyst Strandhotel, førende skønhedsklinikker og Matas.
Telefon 42 90 90 92
www.ztrengz.com

Interbrands Denmark – Wines & Spirits – Napue Rye Gin – verdens bedste gin til G&T.
www.interbrandsnordic.com
Kan købes i Rotunden Hellerup Foodmarket.

Ejendomsmægler Jesper Nielsen – boligsalg som et unikt livsstilskoncept.
Ordrupvej 91, Charlottenlund
Telefon 88 44 60 17
www.jespernielsen.dk

Bendix Copenhagen – smykker med kvalitet og æstetik skabt af guldsmed Christina Bendix.
Bendix Copenhagen
Kajgaden 7D, Hundested
Telefon 31 79 10 60
www.bendixcopenhagen.com

Clinique Belnatur – kosmetiske behandlinger med botox og fillers i Marianne Giskes skønhedsunivers.
Frederikkevej 12, Hellerup
Telefon 39 40 00 99
www.cliniquebelnatur.dk

NORD Magasinet – hvis du vil have lokale butikker i morgen, så brug dem i dag.
Telefon 39 90 80 70
www.nord-magasinet.dk

Aston Martin Copenhagen – superindividualisternes musthave-bil.
Strandvejen 6, København Ø
Telefon 70 25 60 07
www.copenhagen.astonmartindealers.com

Tak til sponsorerne:

Champagne Louis Tollet. Rosévin Domaine La Suffrene. Rødvin L’Efecte Volador og hvidvin Waterfall Bay Sauvignon Blanc.
Meny Rotunden – Hellerup Foodmarket
Strandvejen 64, Hellerup
Telefon 41 90 90 52​
www.rotunden.com

Ost – skønne oste med lækre smage og tilbehør
Castello v. Arla Foods
Telefon 89 38 10 00
www.castellocheese.com

Sushi – gourmetsushi ad libitum
Sushi Lovers
Ordrupvej 66, Charlottenlund
Telefon 53 84 50 04
www.sushilovers.dk

Chokolader og marcipanbrød
Toms Chokolade
Telefon 44 89 10 00
www.tomsgroup.com

Flødeboller og dessertchokolade
Sv. Michelsen Chokolade
Telefon 39 20 85 00
www.svmichelsen.dk

Telte, borde, glas, vip-stænger m.m.
Charlottenlund Teltudlejning
Staktoften 9, Vedbæk
Nikolaj Frederiksen 40 33 31 40
charlottenlund-udlejning.dk

Balloner – sorte- og sølvballoner i hele loftet
Uniqdays ApS
Telefon 31 41 12 31
www.uniqdays.com

error: Content is protected !!
X