Vælg en side

500 glade gæster med coronapas festede og netværkede i stor stil. Eventet fandt sted på Mandalay i Charlottenlund og er magasinets hidtil største.

En Ferrari og lyssværd i hænderne på levende figurer fra Star Wars-universet og en flot rød løber. NORD er endelig tilbage med sit årlige NORD EVENT. Det er den 23. november og Mandalay i Skovriderkroen fyldes af de tilmeldte gæster. Det vil sige butikker, virksomheder, brands og ildsjæle fra hele Nordsjælland, Østerbro og Nordhavn. Men også kendte der læser NORD og 14 udstillere, som her får rig mulighed for at vise deres produkter frem. Alle er kommet for at netværke og feste. Fra scenen er der aftenen igennem underholdning, og Theis Vine, Bodenhoffs Bageri, Meny i Nordhavn og Sushi Lovers sørger for, at vi ikke løber tør for champagne, vin, flødeboller, sodavand og kildevand, chips, luksussushi og en overdådig lagkage. Til tonerne af loungemusik fra DJ Rose ’N’ Sax og bobler i glassene går festen i gang.

 

Her får du alle billederne fra aftenen.

Borgmesteren:

Vi skal støtte butikkerne!
Hen mod klokken seks er det store toetagers lokale fyldt til bristepunktet, og da aftenens konferencier, komiker Andreas Bo, går på scenen, er det under stor hujen og piften. Han minder os om at mingle godt med hinanden, og i vanlig Andreas Bo-stil, også lige få en fræk aftale med hjem. Han giver mikrofonen til Gentoftes nyvalgte borgmester Michael Fenger, som kækt præsenterer sig selv som ”aftenens tørre indslag”, og dernæst minder os om, hvad det hele handler om: at bruge de lokale butikker.
– Det er et mareridt ikke at have et pulserende handelsstrøg, og derfor er jeg så glad for at se mange fra den lokale detailhandel her i aften. Det er afgørende, at vi alle støtter op om det, især når man også ved, at fire ud af vores 10 unge begynder deres karriere i detailhandlen.

Vilde goodiebags med overraskelser

Med disse ord bliver netværksfesten for alvor skudt i gang. Der er gang i udstillernes stande. Hos den luksuriøse skønhedskæde Statement Copenhagen kan man prøve en Cryo-behandling. Bag Statement Copenhagen står Louise Find, som både er med til eventet, og som også har spillet en aktiv rolle i event-forberedelserne. Sammen med sin udkårne Kenneth Johansen og direktør i sikkerhedsfirmaet, North Security, hjalp hun NORDs redaktør med at pakke de 500 goodiebags, som bliver udleveret sidst på aftenen. Ud over en masse gode sager, bl.a. gavekort og chokolade, har guldsmed Maiken Pade også lagt en halvkarats diamant og fire Tahiti-perler i fem af goodiebagsene, ligesom Inventailor har lagt et gavekort på 10.000 kroner på et skræddersyet jakke­sæt i en goodiebag. Og endelig har Meny i Nordhavn flottet sig med et 3.000 kroners gavekort til en heldig goodiebag-ejer.

Netværksfesten virker

– Jeg har aldrig været med til sådan et koncept før, hvor der festes lige så meget, som der netværkes. Jeg synes det er fantastisk, lyder det fra Mikael Lindegaard Kristensen. Meny-købmand i Nordhavn og formand for Østerbros Handelsstandsforening, og som NORD Magasinet har et samarbejde med.

Fra områdets eksklusive ejendomsmægler Lars Elbæk er begejstringen mindst lige så stor: – Jeg er imponeret over, at NORDs redaktør kan stable sådan et arrangement på benene og i det hele taget drive magasin i 2021. Alex Petersen, som er repræsenteret med et udvalg af hans smukke minkpelse, er glad for at møde gamle og nye kunder. – Det er et fint og voksent publikum, og vi har fået mange interesserede henvendelser. Det er meget givtigt for os at være med.

 

 

Dennis Knudsen og køretur til 4 millioner kroner

Andreas Bo går på scenen igen og møder næsten sin overmand i rappe jokes under bæltestedet, da frisør Dennis Knudsen fuld af overskud og med drenget charme styler kvinder på scenen. Dennis Knudsen er fast inventar til NORDs event og siger bagefter:
– Det bliver større og større for hver gang og med en fantastisk energi. Alt er så gennemtjekket ned til mindste detalje, lyder det fra den kendte frisør.

En af aftenens hovednavne er sangerinden Aura. Hun giver os nogle af sine bedste og skønne sange med sin karakteristiske stemme, og i bedste boyband-stil spiller duoen Monday Morning også et par sange. Imellem de optrædende sørger DJ Kenny for musikken, og på vej op ad trappen, møder vi Rosé Rosé-drengene. Peter Crone og Lars Broberg i festligt lag med venner og bekendte. – Det er et superfedt arrangement, som Rina giver os, og Aura var helt fantastisk, siger Lars Broberg, som samtidig kan fortælle, at Strandvejens nye lokale bistrorestaurant kører suverænt.

Inden vi går hjem, tager vi også billeder foran en Myselfie og får en køretur i en bil til 4 millioner kroner. En af de to Ferraris som Formula Automobile har stillet til rådighed.

”Hele ideen med eventet er at gøre magasinet levende og pleje magasinets kunder og netværk. En stor opgave, der koster rigtig mange penge plus en masse arbejdstimer at få skudt i søen, men det er det hele værd, og jeg vil gerne sige en kæmpe tak til alle udstillerne og sponsorerne.” Til næste år bliver der udelukkende inviteret kunder med, som enten har annonceret i NORD, eller som køber en annonce forud for deltagelse.
NORDs Chefredaktør Rina Mardahl

 

Se alle billederne fra den røde løber

Stande på NORD EVENT:

Sushi Lovers
Luksusgourmetsushi i verdensklasse til hverdagspriser.
Restauranter i Charlottenlund og Torvehallerne.
Sushilovers.dk

Theis Vine
Kvalitetsvine fra hele verden og Bourgogne-eksperter.
Stor forretning på Charlottenlund Stationsplads 7 i Charlottenlund.
Theis-vine.dk

Bodenhoffs Bageri
Dansk bagerkæde i særklasse og skønne konditorkager. 9 butikker og en af dem er i Hellerup.
Bodenhoffs.dk

Dennis Knudsen
Webshop med professionelle produkter til hår og hud – bl.a. frisørens eksklusive Private-serie – og frisørsalon i København.
Dennisknudsen.dk

Maiken Pade
Guldsmed med mange års erfaring i rå og feminine eksklusive smykker skabt på eget værksted i Hellerup.
Maikenpade.dk

Alex Petersen Flagshipstore & Pelsopbevaring
Eftertragtede minkpelse til fordelagtige priser, eksklusivt redesign, unik indbytningsmulighed og velgørenhed.
Alexpetersen.com

Organique Europe
Det sunde alternativ til energidrikken. Kan købes i udvalgte butikker, bl.a. Meny i Rotunden og Nordhavn.
Organique-europe.com

Statement Copenhagen
Luksusskønhedskæden med saloner i bl.a. Waterfront i Hellerup og Illum i København. Negle, wellness og highend-skønhedsbehandlinger.
Statementcopenhagen.dk

Jesper Nielsen
Få solgt din bolig med Jesper Nielsens helt særlige livsstilskoncept. Lokale mæglere i Charlottenlund, Gentofte, Hørsholm, Kongens Lyngby og Holte.
Jespernielsen.dk

Lina Murel
En ener på den danske kunstscene. Besøg Atelieret Æbleblomst Gård og se kunstnerens skabe sine helt særlige bronzeskulpturer.
LinaArt.dk

AIRE Ancient Baths
Internationalt spakoncept i Carlsberg-bygningens gamle kælder. Toprestaureret og med 13 forskellige spaoplevelser og 7 forskellige termiske bade.
Beaire.com

Formula Automobile
Danmarks officielle importør og forhandler af Ferrari og Maserati. Prøvekør drømmebilerne i Lyngby.
Formulaauto.dk

Inventailor
Skræddersyede jakkesæt af højeste kvalitet til både mænd og kvinder. Italienske highend-metervarer og 30 års erfaring.
Inventailor.dk

Meny Nordhavn
Luksussupermarkedet i den nye pulserende bydel i Nordhavn. Gå på opdagelse blandt tusindvis af eksklusive varer til hverdag og fest.
Meny.dk/nordhavn

Eventet foregik på Mandalay, Strandvejen 235, og havde Aura, Dennis Knudsen, borgmester Michael Fenger, Monday Morning, DJ Kenny og DJ Rose ´N´ Sax, samt Star Wars-figurer fra velgørenhedsorganisationen Troopers for Charity med som optrædende for 500 feststemte netværksgæster.


error: Indhold er beskyttet.