Vælg en side

NORD Magasinets anden event var en ren saltvandsindsprøjtning med endnu flere gæster, høj energi, sjov underholdning og masser af networking.

Den røde løber lyste hele gadebilledet op foran B&O-butikken på Strandvejen 100, mens sorte balloner svajede i vinden, og de første gæster, klædt i en blanding af fyraftens-suits og høje hæle, ankom med forventningsfulde smil på læben. I rækken af flere planlagte arrangementer løb NORD Magasinets andet lokale networking-event af stablen torsdag den 21. september. På plakaten var der lagt op til et væld af underholdende indslag samt en lang gæsteliste bestående af 250 gæster. Lækker-biskner fra Castello Cheese blev rundhåndet delt ud fra en lille charmerende butiksbil udenfor. Smilene bredte sig gavmildt fra de søde værtinder der sammen med arrangementets idékvinde, chefredaktør Rina Mardahl, tog imod alle gæsterne.

(Artikel fortsætter efter første billedserie)

DJ Hannibal til NORD Magasinet event

© Copyright NORD Magasinet – DJ Hannibal spillede op til fest.

NORD Magasinet Event

© Copyright NORD Magasinet – Snakken gik hurtigt hos Lisbeth Lausen og Bolette

NORD Magasinet Event Rina Mardahl

© Copyright NORD Magasinet – Mads Bruun fra RealMæglerne fik en snak med Rina Mardahl fra NORD Magasinet

NORD Magasinet Event mange mennesker

© Copyright NORD Magasinet – Der blev netværket på livet løs.

NORD Magasinet Event

© Copyright NORD Magasinet – NORD’s folk tog imod gæsterne.

NORD Magasinet Event rød løber

© Copyright NORD Magasinet – I midten NORD’s stylist Maria Angelova, sammen med Michelle på venstre side og
Nina på højre.

Monique til NORD Magasinet Event

© Copyright NORD Magasinet – Sangerinden Monique indtog scenen.

Ulrik Meinert-Medici til NORD Magasinet Event

© Copyright NORD Magasinet – Ulrik Meinert-Medici mødte nye og gamle venner.

DJ Hannibal og saxofonist Michael Rune til NORD Magasinet Event

© Copyright NORD Magasinet – DJ Hannibal og saxofonist Michael Rune.


God stemning fra starten
Klokken havde knap ramt 18, før størstedelen af gæstelisten havde vist deres ansigt på den røde løber. Lige indenfor døren, i den 300 kvadratmeter store B&O-butik, skabte DJ Hannibal og saxofonisten en god stemning, mens Leisner Wine, i langstilkede glas, forfriskede gæsterne med champagnen Comtes de Dampierre. Tegningen til en god aften var allerede på brættet. Kim Eskildsen, indehaver af B&O-butikken, kiggede tilfreds med fra sidelinjen.

– Det er jo ikke hver dag, man har 250 erhvervsfolk i sin butik, så jeg er glad for at se så mange fremmødte, da jeg er stolt af butikken.

Det forstod man godt, idet B&O-butikken på Strandvejen i løbet af blot tre år virkelig har fået vind i de omsætningsmæssige sejl. Og Kim kan godt være stolt. På væggene hos B&O hang nye højteknologiske højttalere forbrugeren selv kan designe, og i underetagen stod et 86 tommers tv der bl.a. viste koncert med Sting i et så skarpt format, at det føltes som om, at det britiske musikikon selv var til stede den torsdag aften i september.

De kendte og lokale netværkede
Allerede tidligt på aftenen begyndte kendisserne at strømme til – både de lokale- og landskendte. Kunstmaleren Per Hillo havde et bredt smil på læben og virkede superklar på at netværke.

– Det er fedt, at sådan noget her kan lade sig gøre, og som kunstner er jeg helt frisk på at møde nye mennesker og måske endda indgå nye samarbejder, udtalte kunstneren, mens han smilende fortsatte netværkeriet. Skuespiller og business-kvinden Claire Ross- Brown blev ligeledes set i entusiatisk samtale med flere andre netværkere. Yderligere så kendis-stylist Dennis Knudsen ud til at hygge sig betragteligt. Især da sangerinden Monique og den psykologiske entertainer Mikkel R. Karlsen indtog scenen.

– Det er så stilsikkert lavet, og jeg har allerede mødt mange af de gamle kolleger og venner, sagde Dennis Knudsen.

Hans Toft: ”Vi skal handle lokalt”
Snakken i lokalet var så livlig, at der flere gange skulle tysses på forsamlingen, for at vi alle kunne høre, hvad borgmester Hans Toft, som første mand på scenen, sagde. Han gav forsamlingen en passioneret peptalk om bl.a. butiksliv og vigtigheden af at handle lokalt, hvilket jo er hele præmissen for NORD’s to gange årlige event: At invitere butiksejere, iværksættere, kunstnere, ildsjæle og mange andre fra vores unikke område til at netværke med hinanden. Dernæst gik sangerinden Monique Spartalis på scenen og indledte med ordene ”Rina, du er så sej, kom til Vesterbro og gør det samme”. Da Monique indledte sit 30 minutter lange “set” med “That’s What Friends Are For” var det som, at festen gik endnu et niveau op.

(Artikel fortsætter efter anden billedserie)

NORD Magasinet Event hos B&O Hellerup

© Copyright NORD Magasinet – NORD’s chefredaktør Rina Mardahl sammen med stedets medvært og indehaver Kim Eskildsen af B&O-butikken.

NORD Magasinet Event

© Copyright NORD Magasinet – Stemningen var i top.

Entertainer Mikkel R Karlsen til NORD Magasinet Event

© Copyright NORD Magasinet – Den psykologiske entertainer Mikkel R. Karlsen.

Tilskuer NORD Magasinet Event

© Copyright NORD Magasinet – Gæsterne nød underholdningen på scenen.

Per Hillo til NORD Magasinet Event

© Copyright NORD Magasinet – Kunstneren Per Hillo

Esha Khamo til NORD Magasinet Event

© Copyright NORD Magasinet – Frisøren Esha kiggede også forbi.

Hans Toft interviewes til NORD Magasinet Event

© Copyright NORD Magasinet – Kameralinsen fangede Borgmesteren Hans Toft.

© Copyright NORD Magasinet – Masser af luksusost til alle gæsterne.

NORD Magasinet Event

© Copyright NORD Magasinet – Tina og Daniel fra Cornelius K.

Nye Alliancer blev indgået
– Det er et super arrangement, for vi skal støtte det lokale, lyder det fra Kenneth Bangsgaard, direktør i et lokalt ejendomsselskab, fanget blandt en gruppe på fire gæster.

Vi kendte ikke hinanden på forhånd, men det er så vigtigt, at vi som lokale selvstændige får lejlighed til at netværke, siger kvinden overfor ham. Hun hedder Anette Ibsen og er fra Hellerup Klub Brasserie. Snakken gik lystigt alle steder, mens der blev
tyndet godt ud blandt de lækre pindemadder fra Danish Minies – danske livretter i miniformat. Ligeså lækre var kvalitetsflaskerne fra vinafdelingen i Rotunden Hellerup Foodmarket – bl.a. en smagfuld rosé fra tyske Max Müller, en liflig Riesling fra Braunewell samt den skønne spanske rødvin
Valduero Chrianza.

– Vi har en fantastisk samtale, lød det fra en anden gruppe på tre – indehaver Ulrik Meinert-Medici fra Urban Bikers Club, agent Sif Andersen fra Oska Danmark og guldsmed Karin Castens. Ingen af dem kendte hinanden før. Det gør de nu.

(Artikel fortsætter efter anden billedserie)

Søren Bregendal til NORD Magasinet Event

© Copyright NORD Magasinet – Ghazal Pakzad fra Tandklinik Holstein med sin kæreste Claus Juul og
Søren Bregendal.

Dennis Knudsen til NORD Magasinet Event

© Copyright NORD Magasinet – En stor gruppe engagerede gæster nød aftenens underholdende indslag.

© Copyright NORD Magasinet – Christian Jacobsen fra Club Nautic fik en snak med ligesindede nætværkere.

© Copyright NORD Magasinet – Michael Maximillum nød den gode stemning.

Mai Manniche til NORD Magasinet Event

© Copyright NORD Magasinet – Mai Manniche fra JEWLSCPH og Ulla Windekilde fra Matas.

Hans Toft til NORD Magasinet Event

© Copyright NORD Magasinet – Hans Toft holdt en fin tale om detailhandel.

Monique og Dennis Knudsen til NORD Magasinet Event

© Copyright NORD Magasinet – Kendis-stylisten Dennis Knudseni samtale med sangerinden Monique og frisøren Esha.

© Copyright NORD Magasinet – Mikael fra Bang & Olufsen.

© Copyright NORD Magasinet – Marianne Giske fra Clinique Belnatur hyggede sig blandt gæsterne.

Per Hillo til NORD Magasinet Event

© Copyright NORD Magasinet – Per Hillo mødte gamle venner.

Rasmus Vejbæk-Zerr fra Rotunden NORD Magasinet Event

© Copyright NORD Magasinet – Rasmus Vejbæk-Zerr fra ROTUNDEN Hellerup Foodmarket fik selv netværket.

© Copyright NORD Magasinet – Maria C. Calope fra C&C Lashes.

Talentet Mikkel R. Karlsen vakte opsigt
Da Monique havde sunget færdig og den lækre chokolade fra Choko Choko Yeah blev ryddet fra fadene, var tiden inde til aftenens sidste og vel nok mest spektakulære indslag – den psykologiske entertainer Mikkel R. Karlsen.

Han fik samtlige 250 inviterede gæsters fulde opmærksomhed, da han gættede frivillige gæsters tanker – alt fra navnet på hemmelige forelskelser til tal og kortspil. Selv en tegning han bad en af gæsterne tegne, efterlignede Mikkel på spektakulær vis uden at have set den. Dette medførte grin på den ægte og overraskede facon. Flere prøvede at lure ham kunsten efter, men det lykkedes ikke. Mikkel lukkede NORD’s inspirerende og velbesøgte event med et brag, og NORD Magasinet glæder sig til at se jer og nye ansigter næste gang.

Største NORD Event & Networking til dato

Største NORD Event & Networking til dato

500 glade gæster med coronapas festede og netværkede i stor stil. Eventet fandt sted på Mandalay i Charlottenlund og er magasinets hidtil største. En Ferrari og lyssværd i hænderne på levende figurer fra Star Wars-universet og en flot rød løber. NORD er endelig tilbage med sit årlige NORD EVENT. Det er den 23. november og Mandalay i Skovriderkroen fyldes af de tilmeldte gæster. Det vil sige butikker, virksomheder, brands og ildsjæle fra hele Nordsjælland, Østerbro og Nordhavn. Men også kendte der læser NORD og 14 udstillere, som her får rig mulighed for at vise deres produkter frem. Alle er kommet for at netværke og feste. Fra scenen er der aftenen igennem underholdning, og Theis Vine, Bodenhoffs Bageri, Meny i Nordhavn og Sushi Lovers sørger for, at vi ikke løber tør for champagne, vin, flødeboller, sodavand og kildevand, chips, luksussushi og en overdådig lagkage. Til tonerne af loungemusik fra DJ Rose ’N’ Sax og bobler i glassene går festen i gang.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.