NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Flotte gaver, masser af spændende mennesker og sjove indslag fra en af tidens førende komikere var med til at gøre NORD’s ’Event & Networking’ til en helt unik aften.

Champagneboblerne funkler om kap i glassene oven på det flotte marmor med de mange glade smil. Foråret er måske nok særligt koldt i år, men indenfor hos Boform på Hellerupvej 8, torsdag den 20. april, er stemningen varm og humøret højt allerede klokken 17. Vi er til NORD’s nye initiativ: ’Event & Networking’. Skabt af magasinets redaktør Rina Mardahl til et udvalg af områdets dygtige butiksdrivende, forretningsfolk, lokale ildsjæle, samarbejdspartnere og venner af huset. Visitkortene begynder straks at skifte hænder, gamle venner hilser hjerteligt på hinanden og nye alliancer ser også ud til at kunne blive indgået. Præcis som den slags skal være, når man skal netværke og samtidig have det sjovt.


Jacob Vrønding Christensen fra Theis Vine


Foto: Gentoftes borgmester Hans Toft og NORD’s journalist Lizette Ottensten

Highend køkkener og udsøgte vine

– Det er en unik mulighed for at samles lokalt, og selvfølgelig også vise det vi kan, siger Mads Larsen, som står bag Boform, hvor arrangementet afholdes. Det smukke showroom fordelt på to etager og 300 kvadratmeter med luksuskøkkener, badeværelser og garderobeløsninger fra highend brandsene Boform og CPH Square. Cool og sofistikeret at gå rundt her i så smukke omgivelser med bobler i glasset og snakke med folk.

– Vil du have lidt mere? spørger Jacob Borg, der er her sammen med Jacob Vrønding Kristensen, begge fra Theis Vine. De to herrer skænker gavmildt op i glassene aftenen igennem. For the record får vi lækker champagne fra et af verdens ældste champagnehuse Billecart-Salmon og en rosévin med det næsten kælne navn ’Whispering Angel’, samt en skøn Chablis fra Christian Moreau og en dyb rødvin fra Mallorca, AN 2. Kvalitetsvine som kun Theis Vine på Charlottenlund Slotsplads 7 kan finde dem.


Foto: Mads Larsen fra bofrom, redaktør Rina Mardahl og Gentoftes Borgmester Hans Toft. 

Delikatesser fra Rotunden

Man bliver hurtigt sulten, især fordi der begynder at dufte af luksusmad. De tre seje drenge Rasmus Vejbæk-Zerr, Sebastian Randrup og Asger Muderspach kreerer on the spot lækre canapeer og desserter. Til daglig sælger de deres delikatesser i Rotunden Hellerup Foodmarket, som er en flagskibsforretning i supermarkedskæden Meny. Til NORD’s event serveres en lind strøm af sprødt brød med kvalitetsskinke, pesto, gedeost, trøffelsalami og andre lækkerier.

Networking blandt mange forskellige

På førstesalen er der gang i snakken blandt gæsterne, som stiger i antal som tiden går. Her hygger kendte ansigter sig fra byens butikker, ejendomsmæglere, frisørsaloner, tandlæger, skønhedsklinikker osv. Stemningen stiger også, der grines og skåles, hvor end man ser hen. Jeg har slet ikke lyst til at gå hjem!

Her står bl.a. Ida Bille Brahe, indehaveren af N’age, førende danske klinikker inden for hudforyngende behandlinger, hvoraf en findes i Hellerup, og uddeler gavekort på 500 kr. til gæsterne og et på hele 5.000 kr. til en heldig vinder. Længere henne står et hold andre vel-klædte kvinder:

– Det er et super arrangement, siger Ulla Windekilde, som til daglig er butikschef i Matas på Jægersborg Allé. Matas er sponsor med en gave fra luksusmærket La Mer.

Søde Fritz er lykkens gudinde

– Hej søde, Rina, godt at se, det er gået dig så godt, begynder den første mand på scenen: Martin Buch i øm lyserød blazer, bedre kendt som Søde Fritz i Rytteriets Snobberne.

Au pairs, galopbanen, vin ad libitum, det fattige København, Danmarks klammeste kiosk (Netto): Martin Buch er i hopla og går lige til grænsen med sin kendte sorte humor om alle os nord for København og dem udenfor. Det er herligt at grine af sig selv, især når det er så overdrevet i selskab med Søde Fritz, som også skal være lykkens gudinde: De lækreste gavekort til hudforyngende behandlinger, cremer, tøj, middage og luksus hotelophold bliver delt ud til de heldige vindere af komikeren. På forhånd har de knapt 200 gæster, som står stimlet sammen foran scenen, lagt deres visitkort i en stor bowle, som Martin Buch så trækker fra. Borgmester Hans Toft vinder ikke, men han ser ud til at storhygge sig.

– Søde Frederik! Gjalder Buch/Fritz, og alle griner hjerteligt, da Frederik Fausing fra Danbolig i Gentofte vinder et multifarvet minktørklæde fra pelsdesigneren Sten Bergström.

NORDs slogan

Men ingen fest uden overraskelser: Martin Buch har også sin egen agenda. Fra sine medbragte Netto-poser er der papvin, gammel påskechokolade (!) og billig fodcreme til andre ’heldige’ vindere af ekstra-quizzen, hvor man bl.a. skal svare på, hvad Nords slogan er. Det kunne de fleste: Hvis du vil have lokale butikker i morgen, så brug dem i dag!

– Yes! sådan skal det være, siger min sidemand og vi skåler for det lokale liv og den gode stemning.

DJ, sangerinde og fest

Fra smurt lattermuskel til nærvær: Den dygtige sangerinde Silke Blom går på og gør det virkelig godt i selskab med guitaristen Hannibal. Dybfølte singer-songwriter-sange med et skønt twist af storbystemning. Aftenen ender præcis, som gode fester altid gør det: Vi hænger ud, griner og lader de gode samtaler få frit spil. Godt hjulpet af DJ Master Fatman som gerne deler ud af sine legendariske kærlighedsknus, mens hans lige så kendte groovy loungenumre lyder ud af højttalerne. Perfekt til den positive energi, som man kun kan blive smittet af i selskab med så mange spændende mennesker samlet på én gang.

Gæsterne til eventet
Vores fotograf stod klar til at tage billeder af de glade gæster. Her er et udpluk af dem, der kom forbi og gjorde NORD’s event til noget helt særligt.

Besøg NORD’s Kultur butikker her:

Største NORD Event & Networking til dato

Største NORD Event & Networking til dato

500 glade gæster med coronapas festede og netværkede i stor stil. Eventet fandt sted på Mandalay i Charlottenlund og er magasinets hidtil største. En Ferrari og lyssværd i hænderne på levende figurer fra Star Wars-universet og en flot rød løber. NORD er endelig tilbage med sit årlige NORD EVENT. Det er den 23. november og Mandalay i Skovriderkroen fyldes af de tilmeldte gæster. Det vil sige butikker, virksomheder, brands og ildsjæle fra hele Nordsjælland, Østerbro og Nordhavn. Men også kendte der læser NORD og 14 udstillere, som her får rig mulighed for at vise deres produkter frem. Alle er kommet for at netværke og feste. Fra scenen er der aftenen igennem underholdning, og Theis Vine, Bodenhoffs Bageri, Meny i Nordhavn og Sushi Lovers sørger for, at vi ikke løber tør for champagne, vin, flødeboller, sodavand og kildevand, chips, luksussushi og en overdådig lagkage. Til tonerne af loungemusik fra DJ Rose ’N’ Sax og bobler i glassene går festen i gang.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X