Vælg en side

Flotte gaver, masser af spændende mennesker og sjove indslag fra en af tidens førende komikere var med til at gøre NORD’s ’Event & Networking’ til en helt unik aften.

Champagneboblerne funkler om kap i glassene oven på det flotte marmor med de mange glade smil. Foråret er måske nok særligt koldt i år, men indenfor hos Boform på Hellerupvej 8, torsdag den 20. april, er stemningen varm og humøret højt allerede klokken 17. Vi er til NORD’s nye initiativ: ’Event & Networking’. Skabt af magasinets redaktør Rina Mardahl til et udvalg af områdets dygtige butiksdrivende, forretningsfolk, lokale ildsjæle, samarbejdspartnere og venner af huset. Visitkortene begynder straks at skifte hænder, gamle venner hilser hjerteligt på hinanden og nye alliancer ser også ud til at kunne blive indgået. Præcis som den slags skal være, når man skal netværke og samtidig have det sjovt.


Jacob Vrønding Christensen fra Theis Vine


Foto: Gentoftes borgmester Hans Toft og NORD’s journalist Lizette Ottensten

Highend køkkener og udsøgte vine

– Det er en unik mulighed for at samles lokalt, og selvfølgelig også vise det vi kan, siger Mads Larsen, som står bag Boform, hvor arrangementet afholdes. Det smukke showroom fordelt på to etager og 300 kvadratmeter med luksuskøkkener, badeværelser og garderobeløsninger fra highend brandsene Boform og CPH Square. Cool og sofistikeret at gå rundt her i så smukke omgivelser med bobler i glasset og snakke med folk.

– Vil du have lidt mere? spørger Jacob Borg, der er her sammen med Jacob Vrønding Kristensen, begge fra Theis Vine. De to herrer skænker gavmildt op i glassene aftenen igennem. For the record får vi lækker champagne fra et af verdens ældste champagnehuse Billecart-Salmon og en rosévin med det næsten kælne navn ’Whispering Angel’, samt en skøn Chablis fra Christian Moreau og en dyb rødvin fra Mallorca, AN 2. Kvalitetsvine som kun Theis Vine på Charlottenlund Slotsplads 7 kan finde dem.


Foto: Mads Larsen fra bofrom, redaktør Rina Mardahl og Gentoftes Borgmester Hans Toft. 

Delikatesser fra Rotunden

Man bliver hurtigt sulten, især fordi der begynder at dufte af luksusmad. De tre seje drenge Rasmus Vejbæk-Zerr, Sebastian Randrup og Asger Muderspach kreerer on the spot lækre canapeer og desserter. Til daglig sælger de deres delikatesser i Rotunden Hellerup Foodmarket, som er en flagskibsforretning i supermarkedskæden Meny. Til NORD’s event serveres en lind strøm af sprødt brød med kvalitetsskinke, pesto, gedeost, trøffelsalami og andre lækkerier.

Networking blandt mange forskellige

På førstesalen er der gang i snakken blandt gæsterne, som stiger i antal som tiden går. Her hygger kendte ansigter sig fra byens butikker, ejendomsmæglere, frisørsaloner, tandlæger, skønhedsklinikker osv. Stemningen stiger også, der grines og skåles, hvor end man ser hen. Jeg har slet ikke lyst til at gå hjem!

Her står bl.a. Ida Bille Brahe, indehaveren af N’age, førende danske klinikker inden for hudforyngende behandlinger, hvoraf en findes i Hellerup, og uddeler gavekort på 500 kr. til gæsterne og et på hele 5.000 kr. til en heldig vinder. Længere henne står et hold andre vel-klædte kvinder:

– Det er et super arrangement, siger Ulla Windekilde, som til daglig er butikschef i Matas på Jægersborg Allé. Matas er sponsor med en gave fra luksusmærket La Mer.

Søde Fritz er lykkens gudinde

– Hej søde, Rina, godt at se, det er gået dig så godt, begynder den første mand på scenen: Martin Buch i øm lyserød blazer, bedre kendt som Søde Fritz i Rytteriets Snobberne.

Au pairs, galopbanen, vin ad libitum, det fattige København, Danmarks klammeste kiosk (Netto): Martin Buch er i hopla og går lige til grænsen med sin kendte sorte humor om alle os nord for København og dem udenfor. Det er herligt at grine af sig selv, især når det er så overdrevet i selskab med Søde Fritz, som også skal være lykkens gudinde: De lækreste gavekort til hudforyngende behandlinger, cremer, tøj, middage og luksus hotelophold bliver delt ud til de heldige vindere af komikeren. På forhånd har de knapt 200 gæster, som står stimlet sammen foran scenen, lagt deres visitkort i en stor bowle, som Martin Buch så trækker fra. Borgmester Hans Toft vinder ikke, men han ser ud til at storhygge sig.

– Søde Frederik! Gjalder Buch/Fritz, og alle griner hjerteligt, da Frederik Fausing fra Danbolig i Gentofte vinder et multifarvet minktørklæde fra pelsdesigneren Sten Bergström.

Nords slogan

Men ingen fest uden overraskelser: Martin Buch har også sin egen agenda. Fra sine medbragte Netto-poser er der papvin, gammel påskechokolade (!) og billig fodcreme til andre ’heldige’ vindere af ekstra-quizzen, hvor man bl.a. skal svare på, hvad Nords slogan er. Det kunne de fleste: Hvis du vil have lokale butikker i morgen, så brug dem i dag!

– Yes! sådan skal det være, siger min sidemand og vi skåler for det lokale liv og den gode stemning.

DJ, sangerinde og fest

Fra smurt lattermuskel til nærvær: Den dygtige sangerinde Silke Blom går på og gør det virkelig godt i selskab med guitaristen Hannibal. Dybfølte singer-songwriter-sange med et skønt twist af storbystemning. Aftenen ender præcis, som gode fester altid gør det: Vi hænger ud, griner og lader de gode samtaler få frit spil. Godt hjulpet af DJ Master Fatman som gerne deler ud af sine legendariske kærlighedsknus, mens hans lige så kendte groovy loungenumre lyder ud af højttalerne. Perfekt til den positive energi, som man kun kan blive smittet af i selskab med så mange spændende mennesker samlet på én gang.

Gæsterne til eventet
Vores fotograf stod klar til at tage billeder af de glade gæster. Her er et udpluk af dem, der kom forbi og gjorde NORD’s event til noget helt særligt.

Tak til eventets sponsorer – Sponsorerne var:

Skovshoved Hotel 
Strandvejen 267 · 2920 Charlottenlund
1 overnatning for 2 pers. Inkl. 4-retters middag, vinmenu og morgenmad. Værdi 3.740 kr.
Vinder: Sanne Lønskov, adm. direktør N’age. 

Botikken / Boform
Hellerupvej 8 · 2900 Hellerup
Gavekort til butikken. Værdi 5.000 kr.
Vinder: Marianne Elsass fra People

Theis Vine
Charlottenlund Stationsplads 7 · 2920 Charlottenlund
6 fl. Vieux Telegraphe Chateauneuf du Pape. Værdi 3.700 kr.
Vinder: Charlotte Vidkjær.

Address
Tuborg Havnepark 15 · 2900 Hellerup
2 x gavekort til middag for 2 pers. Værdi 1.500 kr. pr. stk.
Vindere: Maria fra CC Lashes og Mads Brun fra Realmæglerne.

Julie Sandlau
Strandvejen 161 · 2900 Hellerup
1 gavekort til smykker i butikken. Værdi 4.000 kr.
Vinder: Indehaver Lars Hansen-Damm, Teselskabet.

Sten Bergström
Jægersborg Alle 39 · 2920 Charlottenlund
1 minktørklæde. Værdi 9.000 kr.
Vinder: Frederik Fausing fra Danbolig i Gentofte.

Rosemunde
Jægersborg Alle 35 · 2920 Charlottenlund
1 gavekort. Værdi 4.000 kr.
Vinder: Mette Fenger. Hot Yoga på Strandvejen 56

N’age
Kgs. Nytorv 24 · 1050 København K
1 gavekort til behandlinger i klinikken på Kgs. Nytorv. Værdi 5.000 kr.
Vinder: Beate Guldbech fra Housing Company.

Matas / La Mer
Strandvejen 88 · 2900 Hellerup
3 lækre cremer fra La Mer. Værdi 5.245 kr.
Vinder: Julie Jacobsen fra N’age.

Rotunden – Hellerup Foodmarket
Strandvejen 64 · 2900 Hellerup
Leverede lækker mad til hele aftenen.

Besøg NORD’s Kultur butikker her:

Se alle billederne – NORD Magasinets                netværksevent for områdets butikker

Se alle billederne – NORD Magasinets netværksevent for områdets butikker

Efter måneders forberedelse byder NORD Magasinets redaktør, Rina Mardahl, endelig indenfor på Strandvejen 100 hos B&O, hvor 300 gæster begynder at ankomme i en lind strøm. Alle får lækker økologisk riesling –Bæder Perit – i de langstilkede glas, og borgmester Hans Toft er den første, der går på scenen, efter Rina Mardahl har sagt velkommen i mikrofonen.

læs mere

error: Content is protected !!
X