Ingen sommer uden masser af is. Og i dag fås de i så mange forskellige udgaver og med lækre smage, at selv kræsenpinde kan være med.
Folk siger, det er Danmarks bedste softice
En lækker flødevanilije softice, der smager af en luksus softice. Softicen er fra Hansens Is, som laver kvalitetsis.
Lines Kiosk og Café
Hellerup havn
Soft-ice
Vanilie-, chokoladesmag eller mix. 32 kr.
BOOK ISDISK
Vær den bedste vært nogensinde og book vores isdisk til din næste fest.
Priserne starter fra: 2.600 kr.
Alt hos Moo Moo Isbar er 100% plantebaseret is.Vegansk, sukkerfri, glutenfri og ketois.
Her hos Paradis på Hellerup ELSKER vi is!
Vi går meget op i at have den flotteste isdisk parat til, når du får lyst til en is. Vi laver friskrørt is hver dag, og er meget stolte over den høje kvalitet Vi glæder os til at se jer.
Paradis
Den berygtede Lydolpher
Lydolphs Isbar er kendt og berygtet for sin gigantiske Lydolpher vaffelis. En Lydolpher er: Tre store iskugler, to flødeboller, masser af softice og til sidst drys på toppen. Prøv den, hvis du tør.
Lydolph’s Isbar
Et brød bliver til en is
Et brød bliver til en Salty Caramel fra Hansens Is er et spændende projekt, lavet sammen med vennerne fra Jalm&B og Amass. Overskudsbrød fra Jalm&B bliver på magisk vis lavet om til sirup, som siden bliver brugt i fremstillingen af isen. Helt simpelt og en fantastisk måde at skabe værdi ud af madspild. Chokoladeovertræk af Friis-Holm chokolade.
Hansens Flødeis
Tag is med hjem til familien!
1 liter is til 118 kr.
2 liter is til 220 kr.
Hjemmelavet is af friske råvarer . Altid 32 varianter i disken.
Ismageriet
Besøg NORDs gastrobutikker her:
Kaviar Havets Diamant
I kaviarens verden er alder ofte et kvalitetsstempel. En af verdens dyreste kaviarvarianter hedder Almas, hvilket betyder diamant på persisk og russisk. Den stammer fra albinostør, som traditionelt kunne blive 70-100 år gamle, før deres æg opnåede den mest eftertragtede smag. Den iranske Beluga-kaviar Almas sælges som sjældne diamanter og kendes på deres lyse farve. De fleste stør, der bruges i den moderne kaviarindustri, lever dog i opdræt og slagtes langt tidligere, typisk mellem 10 og 20 år.
Frokost, fester eller forretningsmøder?
Skal dit næste forretningsmøde inspirere til store tanker eller skal festen holdes under fritlagte bjælker i en historisk stationsbygning? A Dresscode leverer det hele. En gang var bygningen et knudepunkt for sejladsen til Sverige. ”Frihavnsstationen” i bindingsværk som blev opført i 1895, og i 2002 demonteret og genopført tæt på sin oprindelige placering på Amerika Plads i 2005.
Ny bistro på Skovriderkroen imponerer med prisvenlig luksus
La Table emmer af klassisk fransk bistrostemning med et dansk twist, og her er ingen stive skuldre – bare ærlig mad, godt selskab og gode priser.