6 STYKKER
- 100 g sukker
- 2 æg
- 1/2 stang vanilje
- 100 g smeltet smør
- 100 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 200 g svesker uden sten
PYNT
- 40 g mandelflager
- 3 spsk. sukker blandet med
- 1 spsk. kanel
ENDVIDERE
1 smurt muffinsform
- Tænd ovnen på 190 grader.
Pisk sukker, æg og vaniljekorn let sammen, og rør smørret i.
Sigt mel og bagepulver i dejen og rør forsigtigt. Skær sveskerne i kvarte, og vend dem i dejen. Fordel dejen i formene, drys med mandler og kanelsukker.
Bag i 15-20 minutter.
Camilla Zarah Lawes
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye opskrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smuk, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.
Besøg NORDs gastro butikker her:
Islagkage med jordbær
1-2-3 så er der en lækker islagkage, den hurtigste kage der smager himmelsk.
Sprøde cookies med lime, havregryn og hasselnødder
Lækre sprøde cookies, der pyntes med hvid chokolade, spis dem, som de er – eller til en portion is.
Trøffelkugle med orange & Grand Marnier
Det er faktisk en hjemmelavet romkugle, bare uden rom, men med orangesmag.