NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

`Ticket to paradise` har premiere den 15. september. Hollywoods stjerneduo er sammen igen. De spiller de fraskilte forældre til datteren Lily, der over hals og hovede har besluttet sig for at gifte sig med en lokal balineser. De havde ikke noget godt ægteskab, og nu rotter de sig sammen for at forhindre datteren i den samme fejltagelse.

Det kommer der meget morskab ud af, og vi glæder os til at vise filmen. Husk at du kan spise godt inden filmen og man er velkommen til at tage vores vin og drinks med i salen.

Se den og masser af andre gode film i MovieHouse, Tuborg Boulevard 10, Hellerup, Danmarks Lækreste Biograf.

God fornøjelse.

Alle taler om hormoner

Alle taler om hormoner

Vidste du, at både stofskifte og autoimmune reaktioner, søvnproblemer og angst kan være på grund af hormonel ubalance? Og selv kvinder i 30’erne og 40’erne kan opleve disse svære udfordringer.

Flotte efterårsnyheder

Flotte efterårsnyheder

Tjek de lækre efterårsnyheder ud hos Stenströms Flagshipstore, Hellerup og Pistache i Rungsted havn. Kom ind og prøv en lun efterårsjakke eller anskaf dig en skøn overgangsvest. Vi guider dig igennem efteråret.

Gentoftes største  julemarked

Gentoftes største julemarked

NORD Magasinet står bag årets største julemarked i Gentofte kommune. Skovriderkroen – inde og ude – lægger rammerne til magasinets storstilede julemarked, der byder på alt fra julemand, Luciaoptag, Dennis Knudsen-show, borgmestertale, sceneunderholdning og masser af boder med juleshopping og julelækkerier.


error: Indhold er beskyttet.
X