Vælg en side

Skal din lænestol have nyt liv? Og vil du hellere gøre dit hjem personligt end at det skal ligne endnu en møbelkædes frembringelser. Møbelpolstreren Heider & Raagaard viser, hvordan møbler kan blive personlige og eksklusive.

Man smider jo ikke Bamsestolen eller mormors gamle Londonsofa ud, vel? Eller andre ikoniske design-klassikere, som er blevet lidt flossede i kanten. De ryger som regel en tur til en dygtig møbelpolstrer, og så er de klar til næste generation. Noget, der sker dagligt hos Møbelpolstreren Heider & Raagaard på Fredens-vej. På kun tre år har Anja Heider – laug-mester og indehaver af Møbelpolstreren Heider & Raagaard – fået ordrebogen godt fyldt.

Giv lænestolen en makeover
Med Anjas passion for det gamle traditionelle håndværk og et særligt blik for æstetik og design – hun har også en designuddannelse – tilbyder Møbelpolstreren på Fredensvej altid de bedste møbelstoffer og nyeste designs. Fx farver, mønstre og stoftyper fra navne som Kvadrat, Romo, Jane Churchill, GP & Baker, Manuel Canovas, Mulberry, Sahco, Nobilis, Osborne&Little, Houles og Sanderson m.fl. Og har Møbelpolstreren det ikke, så skaffer de det hjem. Men det behøver ikke kun være en dyr svane, der kommer til at ligne en million…
– Vi ompolstrer alle slags møbler – også nyere møbler, siger Anja, der gerne vil slå et slag for, at forskellige slags møbler sagtens kan forvandles til noget personligt, eller bare blive frisket op.

Stolte håndværkstraditioner
Anja ejer Møbelpolstreren Heider & Raagaard sammen med Tommy Raagaard Hansen, der også har en møbelpolstrerforretning i Hvidovre og kommer fra en kendt møbelpolstrerfamilie. I butikken på Fredensvej arbejder Anja sammen med svenden Kim og lærlingen Fia. De har hver deres spidskompetence inden for håndværket, som kommer mange mennesker til gode, når klassikerne, arvestykkerne og de mere almindelige møbler får nyt liv.
– Vores mål er altid at skræddersy en løsning, der både i komfort og udseende passer til det enkelte hjem samtidig med, at vi tager udgangspunkt i, at det er mennesker, der bruger og skal nyde møblerne.

Besøg NORDs bolig butikker her:


error: Indhold er beskyttet.