Vælg en side

Kaqun er endelig kommet til Danmark. En modificeret kildevand med gavnlig effekt for helbredet baseret på årelang forskning.

Kaqun-vand indeholder ca. tre gange så meget ilt som andet vand, og ilttrykket er 10-15 gange højere. Og det er helt unikt, lyder det fra Martin Jensen, som driver virksomheden Hypoxi-Care med sin udkårne Doaa, og som har sørget for, at ungarske Kaqun er kommet til Danmark. Han forklarer også, hvordan optimalt iltede celler spiller en afgørende rolle i alle kroppens funktioner, bl.a. bekæmpelse og forebyggelse af sygdomme. Det, som fik parret til at gå helhjertet ind i projektet, var, at mennesker de kender, mærkede effekten på egen krop ved at indtage det særligt iltede vand.

Prøv Kaqun og mød parret bag Hypoxi-Care på NORD Sommermarked den 16.-17.-18. juni på Skovriderkroen.

 Kærlighed og kildevand er ikke nok

Der er dog ikke tale om et luftigt mirakelmiddel. Kaqun kommer fra en kilde i et beskyttet naturområde i Ungarn, som har forsynet lokal-befolkningen i 600 år. Det blødeste kildevand som efterfølgende har været igennem en avanceret maskine for at højne iltniveauet og trykket ved at ændre strukturen på vandet. Der er intet eksternt tilført vandet. Der ligger mange års undersøgelser og forskning bag, før det lykkedes at skabe vand med dette høje og stabile iltindhold, og lige så mange undersøgelser, som viser, hvad det gør.

Mange fortæller, at de har fået mere energi efter en periode at have indtaget det særlige vand.

Hvad siger de danske forbrugere?

Tilbagemeldingerne tikker allerede ind til den danske Kaqun-afdeling. Mere energi eller mindre tendens til at blive træt fysisk og mentalt er en topscorer. Mange oplever desuden bedre søvnkvalitet. Alle former for smerter mindskes eller går helt væk, og ømhed efter fysisk aktivitet reduceres betydeligt. Martins egen fars lændesmerter er fuldstændig væk efter tre måneders daglige indtag af Kaqun. Anbefalingen er ca. en liter om dagen.

Iltede celler for et godt helbred

Ved inflammationer og livsstilssygdomme som diabetes og hjertekarsygdomme er Kaqun også oplagt. Er du til gengæld sund og frisk mærker du typisk effekten mindre, men den gavner dig stadig, fordi hele kroppen, fra celleniveau til organerne, får de bedste betingelser med højt iltindhold. Kaqun er for alle, og planen er også på sigt at introducere de særlige Kaqun-bade i Danmark, som det sker med stor succes i USA og flere steder i Europa.

NORD TILBUD

10% rabat + gratis levering på 1. ordre
30 kr. pr. 1,5 l Kaqun vand
+ pant 3 kr. til din gadedør.

Gælder 1. gangs køb til og med august 2023.

Oplys koden NORD

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

North Coffee  hygger hele  sommeren

North Coffee hygger hele sommeren

North Coffee er et dansk firma med rødder på Sicilien, startet af ægteparret Nicklas og Marie Louise Brangstrup, som begge er har både sejlet og spillet tennis i havnen hele livet.
Der er lækker kaffe, iskaffe, is sodavand og let mad. Har du et event, du vil holde, så er det også en mulighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.