Vælg en side

Morten Messerschmidt er politiker. Medlem af Folketinget. Han har boet de seneste 10 år i Charlottenlund.

Hvad er dit forhold til området NORD? Det er jo en skønt område med masser af grønne parker, Bernstorffsparken, Charlottenlund Park og parken omkring Ordrupgaard. Samtidig er det et venligt område, hvor Dot og jeg føler os godt taget imod. Vi er også aktive i miljøet omkring Ordrup Kirke, hvor der er interessante foredrag, sang, og er for det meste i kirke om søndagen. Desuden har Dot jo sine forretninger på Dyrehavsbakken, så det giver jo en masse berøring med lokalområdet.

Har du et godt tip, noget man bare skal i området? Ja, der er jo fantastiske udstillinger på Ordrupgaard med Hammershøi og danske og udenlandske impressionister. Museet er under ombygning, men et besøg i parken er i sig selv en oplevelse. Derudover holder Dot og jeg af, at Charlottenlund er en levende bydel med ferniseringer, kulturdage og løbende arrangementer.

Hvad ved vi ikke om dig? Jeg er jo dybt passioneret omkring opera og har været aktiv i forskellige fora til operaens og teatrets fremme. Dertil er jeg meget passioneret hvad angår litteratur omkring det moderne gennembrud; Ibsen, Brandes og mange flere.

Alder: 38 år, cand.jur og medlem af Folketinget.
Bosat: Charlottenlund.
Status: Bor med Dot Wessman, sangerinde og teltholder på Bakken.
Beskæftigelse: Politiker og debattør.
Bonusinfo: Fik ved Europa-Parlamentsvalget 2014 rekord mange stemmer: 465.758.


error: Indhold er beskyttet.