Vælg en side

Eva Agnete Selsing er flittig debattør, foredragsholder, og fast skribent i Berlingske. Hun er opvokset i Charlottenlund og Gentofte.

Hvad er dit forhold til området NORD? Alle mine barndomsminder er fra lokalområdet. Vi boede først på Jægersborg Allé og dernæst i en villa på hjørnet af Gentoftegade og Jahnsensvej. Jeg husker tydeligt turene med mine forældre i Bernstorffsparken og Charlottenlund Skov, og det giver jeg nu videre til mine egne 3 børn. Senere flyttede vi sydpå, ikke til Caribien, men Karise, desværre. Jeg har dog altid vidst, jeg ville tilbage hertil.   

Har du et godt tip, noget man bare skal i området? Faktisk elsker vi at gå ture og kigge på de mange sjælfulde og smukke bygninger. Så er der vandet; horisonten ud over Øresund er et godt sted at filosofere, og vi kan sågar gå i badekåbe gennem Charlottenlund Skov ned til vandet. Børnene elsker Olivers Garage på Skovshoved Havn, og Bellevue Strand er blevet fint istandsat.

Hvad ved vi ikke om dig? Haha … Min mand Rune Selsing og jeg er ved at lære russisk for at kunne læse de store værker af Tolstoj mv. Jeg vil dog sige, det går meget langsomt.

Alder: 37 år, cand.mag i filosofi.
Bosat: Charlottenlund.
Status: Gift med Rune Selsing, også en kendt debattør.
Beskæftigelse: Debattør, foredragsholder og skribent. 


error: Indhold er beskyttet.
X