Vælg en side

Nala og Maestro er to mægtige Grand Danois’er med egen Auping madras på 200×90 cm.

 


Det er jo ikke en lille hund, så det var alfaomega, at vores døtre på 5 og 8 år var trygge ved den store størrelse og racens sind,
fortæller Mette Blomsterberg om dengang familien anskaffede sig en af hundefamiliens største: Grand Danois. Derfor besøgte de en kennel med voksne hunde, så familien blev fortrolige med størrelsen og ikke kun en sød, lille hvalp.

 

Stor skødehund

– Man siger, at de ikke har nogen anelse om, hvor store de er – og den er god nok. De elsker hygge, kram, dyner og varmen fra en varm brændeovn. Præcis ligesom os! Vi knuselsker dem, og det ved de, og udfordrer os dagligt på listende poter, hvor de gerne hopper op i vores seng eller sofaen.
Mette Blomsterberg løber en kort tur med 5-årige Nala og 7-årige Maestro tre gange om ugen, men den store dansker er ikke en hund, der kræver megen motion.
– De elsker at dase den af i solen, og når de får tørfoder, så er det som om de tænker ’Hey, I har altså glemt at komme lidt krølfedt oveni …’

 

Maestro, Nala og Mette:
Grand Danois kaldes ”den største skødehund i verden” pga. dens venlige, blide og kærlige væsen. Mette Blomsterberg udkommer med en ny julebog i midten af oktober og står bag et nyt foredrag henvendt til små og store virksomheder i hele landet med titlen Arbejdsglæde – vælger du ’lorten eller lagkagen’?

DUFFLashes
Dansk virksomhed, som sælger kunstige øjenvipper produceret i en blanding af koreansk silke og ægte hår. Findes i en lang række forskellige styles og med 3D-effekt. Skabt af søstrene Nadia og Neda Jun. www.dufflashes.dk

Næsten som naturen
I den særlige 3D-kollektion er teknologien brugt til at efterligne øjenvippernes naturlige groretning. Det giver naturtro og smukke vipper.

Nyt produkt
Supreme Lash Mascara er det første skud på stammen i det kommende DUFFBeauty. Masser af volumen med ingredienser som kaktusolie, arganolie, ricinusolie, biotin og E-vitamin.

Forstå din hund

Forstå din hund

Der er mange mennesker, som igennem årene har sagt den samme sætning til mig fuldstændig uafhængigt af hinanden: ”Det er meget nemmere at være sammen med min hund, end det er at være sammen med mennesker.” Jeg forstår det fra bunden af mit hjerte, med hele min dybde og alt hvad jeg føler. Igennem mine 22 års arbejde med hundene er jeg blevet overvældet, når jeg har mødt ren kærlighed. Lige så forskellige som vi mennesker er, lige så forskellige er hundene det også. De har deres helt egen personlighed, temperament og måder at udvise kærlighed på.

læs mere
Pas på med boldlege og pindekast

Pas på med boldlege og pindekast

Dyrlæge Claus Sloth fra Skovshoved Dyreklinik oplever et stigende antal skader, især sprungne korsbånd, på grund af kastelege med bold og pind. Bolde og pinde er en stressende motionsform – mange hunde bliver overaktive af det – og er altså også forbundet med risiko for skader. Udover korsbåndsskader også ryg- og tåskader. Claus Sloth og hans klinik, der består af tre dyrlæger, tre autoriserede veterinærsygeplejersker og fem veterinær­studerende, vil gerne slå et slag for fornuftig hundemotion. Fx kan man i stedet for at kaste bolden, gemme den. Lad hunden bruge sin næse til at finde bolden, pinden eller noget andet. Det aktiverer hundens hjerne og sanseapparat på en helt anden måde, og den undgår at blive skadet.

læs mere
Skovshoved Dyreklinik

Skovshoved Dyreklinik

Skovshoved Dyreklinik. Vores engagerede og passionerede dyrelæger og veterinærsygeplejesker sørger for, at dit kæledyr får den bedst tænkelige behandling, hvor dyrets velfærd altid er i fokus. Vi har specialiseret os inden for ortopædi og modtager henvisninger fra andre klinikker med dyr, der kræver behandling for ortopædiske og neurokirurgiske lidelser, fx frakturer, korsbåndsskader og diskusprolapser. Uanset hvilken behandling, dit kæledyr kræver, har vi altid fokus på, at du får den nødvendige information om dyrets sygdom og det videre behandlingsforløb.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X