NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

Nala og Maestro er to mægtige Grand Danois’er med egen Auping madras på 200×90 cm.

 


Det er jo ikke en lille hund, så det var alfaomega, at vores døtre på 5 og 8 år var trygge ved den store størrelse og racens sind,
fortæller Mette Blomsterberg om dengang familien anskaffede sig en af hundefamiliens største: Grand Danois. Derfor besøgte de en kennel med voksne hunde, så familien blev fortrolige med størrelsen og ikke kun en sød, lille hvalp.

 

Stor skødehund

– Man siger, at de ikke har nogen anelse om, hvor store de er – og den er god nok. De elsker hygge, kram, dyner og varmen fra en varm brændeovn. Præcis ligesom os! Vi knuselsker dem, og det ved de, og udfordrer os dagligt på listende poter, hvor de gerne hopper op i vores seng eller sofaen.
Mette Blomsterberg løber en kort tur med 5-årige Nala og 7-årige Maestro tre gange om ugen, men den store dansker er ikke en hund, der kræver megen motion.
– De elsker at dase den af i solen, og når de får tørfoder, så er det som om de tænker ’Hey, I har altså glemt at komme lidt krølfedt oveni …’

 

Maestro, Nala og Mette:
Grand Danois kaldes ”den største skødehund i verden” pga. dens venlige, blide og kærlige væsen. Mette Blomsterberg udkommer med en ny julebog i midten af oktober og står bag et nyt foredrag henvendt til små og store virksomheder i hele landet med titlen Arbejdsglæde – vælger du ’lorten eller lagkagen’?

DUFFLashes
Dansk virksomhed, som sælger kunstige øjenvipper produceret i en blanding af koreansk silke og ægte hår. Findes i en lang række forskellige styles og med 3D-effekt. Skabt af søstrene Nadia og Neda Jun. www.dufflashes.dk

Næsten som naturen
I den særlige 3D-kollektion er teknologien brugt til at efterligne øjenvippernes naturlige groretning. Det giver naturtro og smukke vipper.

Nyt produkt
Supreme Lash Mascara er det første skud på stammen i det kommende DUFFBeauty. Masser af volumen med ingredienser som kaktusolie, arganolie, ricinusolie, biotin og E-vitamin.


error: Indhold er beskyttet.
X