NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Mere end 7.000 kvinder – og mænd!  – har været igennem Anna Bogdanovas online træningsforløb siden 2013, og hun ved, hvad der virker. Nøglen er at tage udgangspunkt i den enkeltes behov, og hun har derfor udvidet onlinetræningen med sit første fysiske studio, Kål & Kugler, i Lyngby.

– Sammen med vores onlinetræning i Baldebiksen, er det en perfekt kombination til en travl hver-dag. Man kan træne fast på hold eller 1:1, man kan komme en gang imellem for at få justeret sin teknik, og i travle perioder kan man holde træningen ved lige hjemme, siger Anna Bogdanova.

Et medlemsskab af Kål & Kugler giver nemlig adgang til Annas Baldebiks, en online træningsskole, hvor du kan følge programmer som Skyhøj Forbrænding, 21 dage til sprødere silhuet, så du kan træne hjemme mellem dine besøg i Kål & Kugler.

Anna Bogdanova træningsrum
© Foto NORD Magasinet

Stress og skader er ingen hindring
Af de mange tusinde kvinder, der har trænet efter Annas Bogdanovas programmer, har mange haft skader, stress eller udfordringer med overgangsalderen. Men det er ingen hindring, fordi programmerne kombinerer topmoderne fysioterapi med en høj træningsfaglighed.

Anna Bogdanova
© Foto NORD Magasinet

Anna Bogdanova
Personlig træner, forandringscoach og forfatter til ’Skyhøj Forbrænding’ og ’Veldrejet’. Anna har selv været igennem et langvarigt stressforløb, hvor hun opdagede, at alt hvad hun havde lært om at træne, havde en modsat effekt, når man var ramt af stress og smerter. Hun har derfor uddannet sig videre i, hvordan man træner og tager hensyn til nervesystemet, så træningen er både effektiv og skånsom, og hendes træning i dag består både af styrkeøvelser og flows.

Forside Skyhøj forbrænding 

– I stedet for at holde pause, fordi du fx skal opereres eller har en presset periode, tilpasser vi træningen til din situation, så du nemmere kan komme dig efter operationen eller blive bedre til at håndtere stress. Vi bygger dig op igen og gør dig stærkere med respekt for dine svage punkter, siger Anna Bogdanova.

Uanset om du er ny eller erfaren kettlebell-svinger, kan du komme i Kål & Kugler, hvor Anna og det kompetente Superteam giver feedback på din træning. For nybegyndere kan det være en hjælp til at komme i gang uden at skulle sætte sig ind i materialet på egen hånd. For øvede kan det være et ‘service-eftersyn’, hvor der bliver rettet op på små fejl.

Anna Bogdanova
© Foto NORD Magasinet

Træning i trygge rammer
For at skabe en glidende overgang mellem træningen hjemme og det fysiske studio, er Kål & Kugler indrettet som en hyggelig stue. Ingen pulserende musik eller skræmmende maskiner, men mulighed for at tage et hvil i lænestolen eller gå en tur i lysbaren. Forskellen er selvfølgelig den erfarne og veluddannede fysiske træner ved din side – men derhjemme har du hele Superteamet bag skærmen som hjælp. Holdene er små – max. 10 deltagere – så atmosfæren er intim, og der er tid til alle. Modsat mange fitnesscentre er der ingen, der svinger pisken over dig. Det handler nemlig ikke om bare at tabe nogle kilo eller spare kalorier, men om simpel træning med vidtrækkende effekter som smidighed, styrke, bedre kredsløb og ommøblering.

Anna Bogdanova træningscenter
© Foto NORD Magasinet

Vil du træne med?
Bliv medlem af Kål & Kugler. Priser fra 1.795 kr. pr. måned med fri træning på små hold eller 3.500 kr. for et klippekort med 10 klip á 30 minutters holdtræning. Der er også mulighed for 1:1 forløb og undervisning på både dansk og engelsk. Læs mere og book en prøvetime på annabogdanova.dk/kaal-og-kugler

Vil du også træne online?

Anna Bogdanovas online træningsskole Annas Baldebiks starter nye programmer op hele året. ‘21 dage til sprødere silhuet’ (3 ugers forløb) starter op den 8. januar 2018. ‘Balder uden Buler & Talje som Timeglas’ (12 ugers forløb) starter op den 5. februar 2018.

Der også er mulighed for at booke lukkede workshops i Kål & Kugler for op til 10 personer.

Kål & Kugler hos Anna Bogdanova
Lyngby Hovedgade 26A
Kgs. Lyngby
Telefon 42 52 01 90 

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:

Elitesportens  idrætskirurger til dig

Elitesportens idrætskirurger til dig

Adeas Privathospitaler råder over landets fremmeste ekspertteam og nyeste teknologi, når skaderne efter idræt og sport skal behandles. Der findes vel ingen mere motiverende udsigt end Danmarks største fodboldstadium, når man slår øjnene op i opvågningsstuen på Adeas. Ny, eksklusiv privathospital i Parken. Et af topspecialerne er idrætskirurgi. Ført an af et ekspertteam bestående af de to medejere Klaus Bak og Frank Odgaard, samt Morten Wad og Morten Boesen. Alle top­ortopæd-kirurger med mangeårig erfaring og viden inden for avancerede operationer af sportsskader. De to sidstnævnte er endvidere cheflæger for fodbold- og håndboldlandsholdet.

læs mere
Forårsmorgentræning booster kroppens nervesystem

Forårsmorgentræning booster kroppens nervesystem

De gode hormoner, som bliver udskilt under træning, gør dig mentalt mere stærk og klar til at møde dagens udfordringer. Det er faktisk helt naturligt for kroppen at have en høj udskillelse af fx kortisol (stresshormon) om morgenen. Der er så mange ting, der taler for at morgentræne, at det vil være helt tosset ikke at komme i gang, for hvem kunne ikke tænke sig at ramme arbejdsdagen med sprudlende overskud, løftet humør, god samvittighed over veloverstået træning, øget mental kompetence og sundhedsoptimeret kredsløb – for nu at nævne blot en håndfuld af de mange goder, du opnår ved at få rørt dig fra morgenstunden.

læs mere
10 af de vildeste fitness gadgets

10 af de vildeste fitness gadgets

Markedet for fitness gadgets er inde i en vild udvikling. NORD ser på høretelefoner, der stimulerer dine hjernebølger, svømmebriller med display, elektroniske såler, den intelligente blender, men også mere mainstream træningselektronik, der sikrer optimalt træningsudbytte. Nogle ting virker dog mere skøre end nyttige …

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X