NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Stelling, som har åbnet kunstartikelbutik nummer otte, gør det, de andre ikke tør. De åbner igen en butik med kreative artikler i et endnu ikke færdigbygget kvarter. Her er alt, hvad man har brug for, når man selv vil skabe noget.

 

Populære butikker

– For to år siden åbnede vi i Carlsbergbyen, og nu har vi åbnet butik i Nordhavn. Her kan du købe maling, tegneartikler, papir, lærreder, fyldepenne osv., og de lokale beboere er virkelig glade, fortæller ejeren Peter Lindskov-Dahl.  – Hvis du bor lidt længere nordpå, så kom og kig alligevel, for det er et nyt, skævt og anderledes område at gå på opdagelse i, når du har fået dine kunstnerartikler.

 

Historisk farvespecialist

Stelling er oprindelig en kunstartikelbutik, som åbnede i 1860 og var i familieeje i mange generationer. Efter at have været på svenske hænder nogle år, købte Peter Lindskov-Dahl, som allerede ejede City Kunstner Artikler på Strøget, Stelling butikken på Nikolaj Plads og fyldte den med alt det bedste – også en stor webbutik. – Butik og hjemmeside går hånd i hånd, for det er noget andet at se alle farverne i butikken, siger Peter Lindskov-Dahl.

 

Besøg NORDs butikker her:

Skarpt sommerlook i Nordhavn

Skarpt sommerlook i Nordhavn

Moro betyder at more sig og have det sjovt. Og sandt er det, at der hersker en munter og uformel stemning i de newyorker-lækre lokaler i Nordhavn, hvor den erfarne frisørfamilie hos MORO BY LARSEN leverer et knivskarpt koncept. Og altid med et smil på læben.

læs mere
Vegansk is der smager muh-fantastisk!

Vegansk is der smager muh-fantastisk!

Moo Moo Isbar, der laver den skønneste veganske is i alle mulige, lækre smagssammensætninger, så selv den mest passionerede mælkeis-elsker må overgive sig, åbner i Århusgadekvarteret.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X