NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Hop ombord i en håndfuld hotte nyheder og få gode sejlerråd til alle os, der elsker skumsprøjt og vind i håret.

Copenhagen Boat Show

Danmarks største flydende udstilling foregår i Ishøj Havn, og i år glæder vi os dobbelt, eftersom sidste udstilling blev aflyst på grund af corona. Sæt kryds i kalenderen fra fredag den 3. til søndag den 5. september.

Svensk sejlertøj

Med Pelle P på tøjet er du sikker på at være iklædt førsteklasses tøj til livet ombord. For eksempel disse nye klipklappere med matchende cap. Vejledende priser 400 kr. For cap og klipklappere 350 kr.

 

SejlSikkert app’en

Download SejlSikkert app’en, så du altid kan tjekke strøm- og vindforhold på havet og få information om farvandsadvarsler, skydeøvelser samt Efterretninger for Søfarende. Fungerer også som et minileksikon med nyttig information, gode råd og tjeklister.

 

Ultralet og skridsikker sko

Antibes fra Dubarry er fyldt med tekniske funktioner. Dubarrys prisvind- ende NonSlip-NonMarking ™ gummiydersål giver dig et uovertruffen greb på enhver overflade, især på våde, glatte dæk. Komforten er også helt i top. Bl.a. den slidstærke sål med stød­absorberende ydeevne og den aftagelige fodsengsform. Det hele i et hurtigtørrende og antibakterielt materiale.
Oplysning om pris se dubarry.com

Hvad?

Super-superyachten NORD. Fitness, elevatorer, swimmingpools, biograf, garage, BBQ, beach club, spa, sauna, skønhedssalon, undervandslys- og udstyr, helikopterlandingsbaner m.m. 141,60 meter lang og 19,5 meter bred. Anslået værdi: 500 millioner dollars.

Besøg NORDs kulturbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X