Vælg en side

Vi fik en kartoffelmad i klassisk forstand, med de mest fantastiske sprøde hjemmelavede løg, med bacon og purløg til 85 kr. Samt roastbeef med spejlæg og bløde løg, der fuldt ud svarede til forventningerne til 85 kr.

1 – Location


Et autentisk besøg hvor kulisserne mindede om Matador og besøg hos mormor og morfar. Har man brug for lidt intimitet, er der også mindre rum man kan spise i og føle sig mere ”for sig selv”. En helt speciel stemning opstår når man genser en indretning, som man på flere områder har minder fra. Her er der virkeligt værnet om ægtheden! Et klassisk spiseværtshus som uden tvivl vil virke vanedannende på langt de fleste.

Roastbeef Esthers Spisehus
Roastbeefmad 85 kr.

Esthers spisehus
Kartoffelmad 85 kr.

2 – Smagen

Alle forventninger til en excellent smagsoplevelse blev i den grad indfriet.

3 – Oplevelse af maden


Indbydende og tiltalende. Anretningerne var generøse og fyldte hele tallerkenen – der var ikke sparet på noget. Omfanget var optimalt og æstetisk.

Dette kunne være bedre:


Vores forslag er, at Esthers bliver mere opmærksom på sin ”storytelling”. Stedet differentierer sig i høj grad herved. Det skal udnyttes!

Esthers spisehus
Hellerupvej 39
2900 Hellerup
Telefon 39 62 13 60

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Gastro / Mardahl på frokosttur

Gastro / Mardahl på frokosttur

Sammen med internationale stjerner som Emma Thompson og Emilia Clarke er han aktuel i biograffilmen Last Christmas. Han spiller hovedrollen i ny krimi-serie. Yderligere turnerer Peter Mygind det ganske land og holder foredrag. Men selvom NORD Magasinet møder en travl mand på Skovshoved Hotel, er der plads til overskud og smil.

læs mere
error: Content is protected !!
X