Vælg en side

 

Vi kom ind og blev mødt af en fyldt frokost restaurant med top service af tjenerne, som viste os til vores bord med udsigt til haven. Jeg må sige, vi blev meget overraskede over, hvor stor Wohlert var og den service de alle yder.

Rina fik en lækker klassisk frokostmenu bestående af 3 retter, min forret var Grillet tun, sauce tartare, rødløg, fennikel salat med dild og kørvel. Prisen for 3 retter til frokost er 265 kr.

Hovedretten var for Mardahl en let hovedret uden kød med Gedeost, rødbeder, sherry og kål, sprød og lækker.

Og Hr. Linder valgte æble braiseret økologisk svinenakke, estragon sauce, selleri og kartoffel pure, portobello og tyttebær, som var så stor en portion, at han ikke kunne spise op.

Desserten var himmelsk, tænkte på den hele dagen, en fantastisk yuzu posset mousset med kokos, frisk passionsfrugt, hvid chokolade crème og lidt yuzu ristet kokos, desserten var så cremet og syrlig på en gang.

1 – Location


Stort lokale med behageligt lys, stemning og indrettet i dansk design, både malerier og stolene. Stedet minder en del om Louisiana, med store vinduer ud til haven.

2 – Smagen


Helt i top. Smagsløgene blev i den grad aktiveret og smukt forkælet med surt, sødt og salt.

3 – Oplevelse af maden


Tjeneren Bo brændte så meget for stedet, maden og den historie – alle var utroligt serviceminded. Det er et sted, hvor de brænder for deres arbejde, hvilket smitter af på den perfekte oplevelse.

Dette kunne være bedre:


Hvis man kommer udefra er det svært at se og vide der ligger denne fantastiske restaurant gemt godt inde på Schæffergården, hvilket er en skam.

 

Besøg NORD’s Gastro butikker her:


error: Content is protected !!
X