Her gik jeg efter den bedste udsigt oppe på bakken med Øresund foran dig, så vi tog til Restaurant Charlottenlund Fort.
Hertil kommer fortets inspirerende historie som i den grad skærper ens sanser og stemningen føles opløftet. Vi foreslår at du i menukortet, når maden er bestilt, læser den fascinerende historie som stedet indeholder.
Se film fra NORDs besøg på restaurant Charlottenlund Fort
Maden
Vi valgte to stykker smørrebrød. Rødspættefilet med tilbehør af urteremoulade, tyttebær, citron og dild. Rødspætten var dejlig lun og sammensætningen var alt i alt optimal. Og en kartoffelmad med radisser, ramsløgsmayo, bacon & karse. Smagte af sommer. Lækkert tilberedt.
1. Location
Med 180 graders view over Øresund var beliggenheden helt i særklasse. Øresund lå for ens fødder. Det i sig selv er en oplevelse.
2. Oplevelse af maden
Tilberedt med det helt rigtige og autentiske tilbehør. Meget delikat.
3. Smagen
Når du sidder i disse omgivelser bliver dine forventninger automatisk skruet i vejret. Smørrebrødet levede til fulde op til forventningerne og stod klart mål med stedets atmosfære.
Dette kunne være bedre:
Retter du blikket skarpt mod højre, bliver man forstyrret af en samling af store sorte kasser, grill, isbokse og gamle skilte, som kan virke forstyrrende. Dette burde være lukket af.
Resturant Charlottenlund Fort
Strandvejen 150
Charlottenlund
Telefon 39 62 22 63
Besøg NORD's Gastro butikker her:
Mardahl på frokosttur med Rasmus Vejbæk-Zerr
Denne formidable udsigt hører hjemme i Københavns Nordhavn, hvor NORDs chef-redaktør Rina Mardahl har inviteret Rotunden Hellerup Foodmarkets købmand, Rasmus Vejbæk-Zerr, til en gastronomisk oplevelse på toppen af Københavns visuelle ydeevne.
læs mereMardahl på frokosttur – med Jens Veggerby
56-årige Jens Veggerby sidder stadig på hjul, 19 år efter han huggede bremsen i for sidste gang i sin aktive karriere. En karriere, hvor han med stor succes bl.a. deltog i utallige 6-dagesløb og store etapeløb som Tour de France og Giro d’Italia. Og kærligheden til jernhesten er ikke forduftet, hvilket resulterer i et dagligt tilbagelagt kilometersnit på 70-75 kilometer og 3.000 forbrændte kalorier.
læs mereMardahl på frokosttur med Hans Henrik Palm
NORDs chefredaktør, Rina Mardahl, har sat den 62-årige erhvervsmand, Hans Henrik Palm i stævne på en af dennes frokost-hjemmebaner i Restaurant Øresunds lille hyggelige, dekorative gårdhave for at snakke om maden, livet og hverdagen.
læs mere