Vælg en side

Bryllup, firmaevent eller en venindedag ud over det sædvanlige? Nynne Fiil Lindhard er den eneste i Danmark, der tilbyder 24 timers garanti for holdbar og vandfast makeup og perfekt håropsætning.

Især godt til bryllupper, fester, begravelser, store fødselsdage og photoshoots. Nynne, som har lagt makeup og sat hår på teater, film og tv og på helt almindelige mennesker, lige fra Los Angeles, Marbella til Greve og Nordsjælland, er et passioneret menneske.

Uanset hvilken begivenhed man booker hende til, skal det at få lagt makeup og sat hår af en professionel, være en unik op-levelse. Nynne er også et socialt engageret menneske og yder rabat til studerende, ledige og pensionister.


Nynne Fiil Lindhard, Makeupartist & hårstylist kommer ud til dig
Kontakt 22 18 26 18 / Makeupandhair.dk
IG nynnelindhard

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.