Vælg en side

Louise Holm er en gudsbenådet fighter. Gennem hårdt arbejde, opfindsomhed og en pæn portion ’ben i næsen’ har hun opbygget en unik forretning inden for indretning af boliger og virksomheder. Hendes ledelsesfilosofi er at gå forrest med det gode eksempel.

Louise har i dag en millionomsætning og 14 ansatte med spændende opgaver, men sådan har det ikke altid været. Det store gennembrud fik Louise, da hendes for-retning, SalesStyling kom i TV-program–met Løvens Hule. Louise var så overbevisende, at hun skaffede sig en investering på det, der på daværende tidspunkt var et af de højeste beløb, der var blevet investeret i Løvens Hule.
– Jeg havde sommerfugle i maven, da SalesStyling skulle præsenteres for ’løverne’. Det var kulminationen på en helt masse arbejde og forberedelser. Da jeg først begyndte at tale, og kameraerne begyndte at filme, så gik jeg i en slags choktilstand. Jeg er jo bare en pige fra Lolland. Men det må åbenbart have været nogenlunde sammenhængende alligevel, da jeg gik derfra med en investering på 1,4 million, siger Louise med et af sine karakteristiske smil.

Louise gik ikke bare derfra med penge, men også med en masse positive ord fra den kendte investor, Mia Wagner.
– Når man som jeg er startet helt i det små i udkanten af Danmark, så er der også ekstra meget på spil. Jeg måtte i begyndelsen tjene ved siden af som handicaphjælper og sled virkelig i det. Omvendt, så var jeg meget besluttet på at blive boligstylist, men det stod hurtigt klar for mig, at jeg nok ikke fik kastet et job i nakken. Jeg måtte starte for mig selv. Jeg havde set så mange boliger til salg, og tænkt, at sådan kan man ikke præsentere et hus til salg, slet ikke en millionvilla. Derfor så jeg et oplagt marked i styling af boliger, som skulle sælges, og dermed var SalesStyling skabt.

Som uddannet ejendomsmægler, indretningskonsulent og boligstylist viste det sig hurtigt, at hendes evner var efterspurgte, og forretningen blomstrede. Med den meget fremgang har Louise fået opfyldt en gammel drøm. Nemlig at bygge og indrette sit eget hus til familien.

Besøg NORDs Bolig butikker her

God søvn starter i sengen

God søvn starter i sengen

Vi har spurgt tre sengespecialister om, hvorfor er det så vigtigt at købe sengen hos dem, der ved allermest om det. Michael Kramer fra Hästens: Hästens blev grundlagt i 1852, og dermed opstod vores ånd af fortrinlighed. Det er en ideologi, der ligger i forbindelsen mellem den erfarne håndværker og sengen, og som udledes af færdigheder, stolthed og dedikation.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X