Vælg en side

Hvorfor ikke bruge en af efterårets skønne fridage til at tage en tur forbi MLA Motors inspirerede showroom på Jagtvej 157 i København.

Her bydes der nemlig på adskillige udgaver af den ikoniske Porsche 911 fra alle 6 årtier! 60’erne, 70’erne, 80’erne , 90’erne, 00’erne og 10’erne. Fra Porsche 911 2,0L Magnus Walker produceret i april 1964 og frem til 2017 Porsche 991.2 Carrera 4S Cabriolet fra juni 2016. Kun hos MLA Motors. Til dig der er vild med Porsche.

Skaldyrsaften på Borupgaard i Snekkersten

Skaldyrsaften på Borupgaard i Snekkersten

Nyd en overdådig skaldyrsbuffet fyldt med bl.a. østers, muslinger, jomfruhummere, krabber, sushi, kolde fiskeanretninger samt varme tilberedninger af sæsonens friske fangst. Herudover vil køkkenchef, Theis Christensen, diske op med lidt innovative retter af havets friske fangst og udvalget at sæsonens grøntsager.
Comwell Borupgaard den 4. + 5. marts 2022. Pris: 825 kr. pr. person

læs mere
Galleri Juul fra Helsinge

Galleri Juul fra Helsinge

Galleriet på Pilegården er unikt beliggende i Annisse ved Arresø. Her emmer det af smuk natur og højt til himlen. Den landlige og rustikke idyl på Pilegården danner de rette rammer for at skabe autentisk og sjælefuldt udtryk i kunsten. Indehaveren Kasper Juul har malet i mange år og finder inspiration fra de klassiske hav- og landsskabsmalerier. Det er vigtigt for ham at arbejde i omgivelser, hvor kunsten kan udfolde sig i mødet med andre kunstnere fra forskellige kreative events.
Galleri Juul fra Helsinge. Holder åbent efter aftale, kasper@juulmalerier. Følg os på facebook: Galleri Juul eller instagram. @kasperjuulmelhede

læs mere
Har du hund, kat, gnaver eller fugl?

Har du hund, kat, gnaver eller fugl?

Har du hund, kat, gnaver, fugl eller lignende på adressen, og vil du gerne være sikker på, at der bliver taget god og professionel hånd om dit kæledyr ved sygdom, så er Skovshoved Dyreklinik stedet for dig og din bedste ven. På vores dyrehospital er vores dyrlæger engagerede og passionerede, og deres fornemmeste opgave er at sørge for, at du får dit kæledyr tilbage på adressen med nyt mod på dagligdagen.

læs mere

error: Content is protected !!
X