Vælg en side

Kom og få en kop varm kaffe eller et køligt glas vin på Gentoftegade 33 tirsdag til fredag 12-17.30 og lørdage 11-14. 

Eller på Lyngby Torv 5 onsdag til fredag 12-17.30 og lørdage 11-14.

SIDSTE gang i år er den 3 nov. hvis du vil overvære en bronzestøbning. Husk tilmelding på 23 99 18 99 med din mail, så du kan komme og se den 1200 grader varme bronze flyde ned i formene.

Bemærk INTET klimaaftryk på transporten af skulpturer fra atelier til støberi, da støberiet er på Æbleblomst Gård, hvor Lina har sit atelier – alle skulpturer skaber Lina kun en af og aldrig flere af samme model – kun unika.

Hendes oliemalerier har op til 20 lag maling, og Lina har 30 års jubilæum i år på malerierne. De er ligeledes en fortælling om Moder Jord både i form af kvinder, og deres hår er trækroner, og så er det sidste nye skud på kunststammen blevet til fantasitræer, som længe har været undervejs, men nu endelig er kommet frem på lærrederne, men også snart kan ses i bronze.

Ring til kunstkonsulent Katrine Boelsgaard 28 40 38 39 eller direkte til Lina på 23 99 18 99.

Moder Jord fantasi træ, olie på lærred 46×55 cm. 14.500 kr.

Heste i massiv bronze, grøn og blå patinering, ca. 18 cm. 8.500 kr.

Planet ring med hjerte i massiv bronze. Ca. 20 cm. 9.500 kr.

Moder Jord bøgetræ, akvarel med tusch, 20 x 20 cm. 1.250 kr.

 

Massiv bronze kvinde med flagrende hår og stående på jordkloden i blå patinering, ca 38 cm, 18.500 kr.

 

Se mere på www.LinaArt.dk

Besøg NORD's Kultur butikker her:

Kunst / Nina Wedell-Wedellsborg

Kunst / Nina Wedell-Wedellsborg

Jeg vejleder de danske kunder i, hvor de bedst kan sælge deres effekter. Der er mange muligheder, da vi bl.a. afholder auktioner i London, Paris, Geneve, New York og Hong Kong, så det skal være noget, der har international interesse. Derudover hjælper jeg kunderne med vurderinger, eksport­tilladelser, tilbud på shipping og kontrakter – alsammen for at sikre at kunden får den bedst mulige service og tryghed, når et værk skal sælges i udlandet. Jeg har et helt særligt forhold til den danske kunstner Vilhelm Hammershøi – I 2017 satte Sotheby’s verdensrekord for det dyreste solgte maleri af en dansk kunstner på auktion.

læs mere
Rejse / Tel Aviv

Rejse / Tel Aviv

Tel Aviv er helt sin egen: Moderne, fremsynet, lækker og fuld af fristelser. Frisind og veganske restauranter trives her i den cool badeby med verdensberømt arkitektur og strandpromenade ud til Middelhavet.

læs mere
Rundt i kommunen med borgmesteren – Byens Hus vi skaber sammen

Rundt i kommunen med borgmesteren – Byens Hus vi skaber sammen

Sjældent har et navn passet så godt som ‘BYENS HUS’ med tilføjelsen ‘vi skaber sammen’. Dermed er hele værdigrundlaget og visionen på plads. Det her hus er for alle, og alle kan være med til at forme og fylde på indholdet. Meld dig på banen, hvis du har specifikke ønsker til, hvad der skal foregå, for alt er ganske nyt endnu. Huset er i den grad stadig under udvikling – og det skal det blive ved med at være.

læs mere
CHP Event i Bernstorffparken

CHP Event i Bernstorffparken

Det er ikke rigtig jul, før vi har været til det fantastiske julemarked på slottet i Bernstorffparken. Det er erfarne CPHevent, der står bag tilløbsstykket. Se og oplev alskens julepynt, smag på de lækreste julegodter i de historiske rammer, at hvor 130 fantastiske juleudstillere med alt, hvad hjertet begærer.

Fredag 6. december kl. 15-20.
Lørdag 7. december & søndag
8. december kl. 10-16.

læs mere
error: Content is protected !!
X