NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Hedeture kommer som regel i små anfald, der varer i et par minutter. De opstår oftest i årene omkring, at menstruationen begynder at blive uregelmæssig, og de aftager med tiden, men der kan gå 5-10 år, før de helt holder op.

– Jeg begyndte selv at få hedeture de sidste par år, og fandt disse piller på apoteket, som skulle passe til mig og min alder. Jeg er rigtig glad for dem og mærkede hurtigt, at hvis jeg glemte at tage dem i 4-5 dage, så kommer det snigende om natten, og så ved jeg, at jeg skal huske at tage dem igen. Samtidigt hjælper det på træthed, forstyrret søvn og meget andet. Jeg oplever også, at jeg ikke fryser så let mere, og kan gå udenfor om vinteren uden jakke uden at fryse. Det er en stor fordel.

Sådan lindrer du ubehaget
Vi oplever, at hedeturene kommer om aftenen eller natten. Her kan man holde sit soveværelse køligt. Du kan for eksempel lufte godt ud i løbet af dagen eller sove med et åbent vindue. For at holde dig selv afkølet, kan du også overveje at sove med en tyndere dyne eller et lagen.

Under klimakteriet kan du opleve kendetegn som:

• Hedeture / nattesved
• Humørsvingninger
• Manglende energi / træthed
• Forstyrret søvn
• Nedsat sexlyst
• Dosering af Femarelle Recharge: 1 kapsel 2 gange dagligt (morgen og aften)

Den anbefalede daglige dosering bør ikke overskrides.
Kan bl.a. købes på apoteket

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Styrke har ingen alder

Styrke har ingen alder

M ed årene mister vi vores vigtigste ungdoms-kilde – muskler – hvis vi ikke holder fast i dem med træning. Udmattelse, en be-grænset bevægelighed og skrøbelighed skyldes ikke kun alder, men også muskeltab. Selvfølgelig sker der også hormonelle forandringer, men din adfærd afgør, hvor hårdt de rammer, fortæller træningsspecialist Anna Bogdanova.

læs mere
Scan dig rask og fang sydommen tidligt

Scan dig rask og fang sydommen tidligt

I Danmarks ældste privathospital råder de over hele 27 specialer. Efter en gedigen makeover tilbyder de i dag også en af tidens mest hypede diagnoseværktøjer: MR-scanning

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X