Vælg en side

Hedeture kommer som regel i små anfald, der varer i et par minutter. De opstår oftest i årene omkring, at menstruationen begynder at blive uregelmæssig, og de aftager med tiden, men der kan gå 5-10 år, før de helt holder op.

– Jeg begyndte selv at få hedeture de sidste par år, og fandt disse piller på apoteket, som skulle passe til mig og min alder. Jeg er rigtig glad for dem og mærkede hurtigt, at hvis jeg glemte at tage dem i 4-5 dage, så kommer det snigende om natten, og så ved jeg, at jeg skal huske at tage dem igen. Samtidigt hjælper det på træthed, forstyrret søvn og meget andet. Jeg oplever også, at jeg ikke fryser så let mere, og kan gå udenfor om vinteren uden jakke uden at fryse. Det er en stor fordel.

Sådan lindrer du ubehaget
Vi oplever, at hedeturene kommer om aftenen eller natten. Her kan man holde sit soveværelse køligt. Du kan for eksempel lufte godt ud i løbet af dagen eller sove med et åbent vindue. For at holde dig selv afkølet, kan du også overveje at sove med en tyndere dyne eller et lagen.

Under klimakteriet kan du opleve kendetegn som:

• Hedeture / nattesved
• Humørsvingninger
• Manglende energi / træthed
• Forstyrret søvn
• Nedsat sexlyst
• Dosering af Femarelle Recharge: 1 kapsel 2 gange dagligt (morgen og aften)

Den anbefalede daglige dosering bør ikke overskrides.
Kan bl.a. købes på apoteket

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

læs mere
Find din livskraft på ny

Find din livskraft på ny

Regine Ladenburg har en baggrund fra den finansielle sektor som leder og coach. Hun bruger sin lange erfaring og viden fra sit arbejde med menneskers trivsel og udvikling, når hun i sit samtale-terapeutiske rum favner mennesker, der savner livskraft og sidder uforløste fast i parforhold uden lidenskab.

Menneskers trivsel og udvikling har altid været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv. Afsættet var en akademisk baggrund som cand. scient. pol. men det blev finanssektoren, hvor jeg fandt bundklang for min udvikling både fagligt og personligt. Lige indtil det en dag, hvor det ikke længere føltes som udvikling, men som det modsatte. Så var det tid til at bygge mere på.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.