Vælg en side

Vil butikkerne være her om 5 år?

Forestil dig en sommer uden butikker. Du går nedad Strandvejen, Jægersborg Allé, Gentoftegade eller Ordrupvej, og det eneste du kan købe, er take-away og dagligvarer. Det er jo også fint, men hvad med sommer-kjolerne, strandhåndklæder i økologisk bomuld, luksus-solcreme, designsolbriller og alt det andet, der hører sig til en god sommer. Vores område er ikke kun unikt, fordi vi har Øresund, skovene og smukke boliger, men også fordi vi har et pulserende butiksliv drevet af dygtige ildsjæle. Alligevel lukker der hvert år butikker. Og dét skyldes én ting: Internettet.

Jeg har ét stort sommerønske på vegne af os alle sammen: Næste gang du skal købe noget, så prøv i butikken først. I stedet for at gennemtrawle 100 online-muligheder på en ny lampe, så forhør dig i den nærmeste butik. Ring, mail eller kom forbi. Jeg er ret sikker på, at du sparer tid. For nettet er en tidssluger uden lige og stjæler butikkernes omsætning. Ét klik med musen er én mistet butiksomsætning, flere klik betyder, at butikken til sidst må lukke.

Kom væk fra skærmen, ud i solen, opdag glæden ved at blive betjent af professionelle, der kender branchen, mærkerne, specialvarerne og har styr på nyt spændende design. Og har de ikke din vare, skaffer de den hjem. På den måde sparer du også fragten og undgår du køen foran kioskens pakkeshop.

Vi skal passe på vores lokalområde, og vil du have de lokale butikker i morgen, så brug dem i dag!

God sommer.
Chefredaktør, Rina Mardahl

 

TILBUD

Køb et klistermærke på 13 cm i diameter til døren eller vinduet. ‘Vil du have lokale butikker i morgen, så brug dem i dag!’

60 kr. pr. stk. Bestil i dag

Betal med Mobilpay på 20 62 77 62 eller her

Hvem vil ikke overnatte 15  meter over jorden?

Hvem vil ikke overnatte 15 meter over jorden?

NORDs redaktør oplevede et helt andet bud på et luksus-retreat på THEKRANE i Nordhavn. En gammel kulkran forvandlet til et eksklusivt etværelseshotel og mødelokale for virksomheder. Jeg elsker de små ture væk fra de vante rammer. Med mig selv, en god veninde eller min datter. Men retreat i en gammel kran? Jeg havde hørt om THEKRANE før. En tidligere kulkran, som står 15 meter over jorden midt i Nordhavns gamle industrihavn.

error: Content is protected !!
X