Vælg en side

Vil butikkerne være her om 5 år?

Forestil dig en sommer uden butikker. Du går nedad Strandvejen, Jægersborg Allé, Gentoftegade eller Ordrupvej, og det eneste du kan købe, er take-away og dagligvarer. Det er jo også fint, men hvad med sommer-kjolerne, strandhåndklæder i økologisk bomuld, luksus-solcreme, designsolbriller og alt det andet, der hører sig til en god sommer. Vores område er ikke kun unikt, fordi vi har Øresund, skovene og smukke boliger, men også fordi vi har et pulserende butiksliv drevet af dygtige ildsjæle. Alligevel lukker der hvert år butikker. Og dét skyldes én ting: Internettet.

Jeg har ét stort sommerønske på vegne af os alle sammen: Næste gang du skal købe noget, så prøv i butikken først. I stedet for at gennemtrawle 100 online-muligheder på en ny lampe, så forhør dig i den nærmeste butik. Ring, mail eller kom forbi. Jeg er ret sikker på, at du sparer tid. For nettet er en tidssluger uden lige og stjæler butikkernes omsætning. Ét klik med musen er én mistet butiksomsætning, flere klik betyder, at butikken til sidst må lukke.

Kom væk fra skærmen, ud i solen, opdag glæden ved at blive betjent af professionelle, der kender branchen, mærkerne, specialvarerne og har styr på nyt spændende design. Og har de ikke din vare, skaffer de den hjem. På den måde sparer du også fragten og undgår du køen foran kioskens pakkeshop.

Vi skal passe på vores lokalområde, og vil du have de lokale butikker i morgen, så brug dem i dag!

God sommer.
Chefredaktør, Rina Mardahl

 

TILBUD

Køb et klistermærke på 13 cm i diameter til døren eller vinduet. ‘Vil du have lokale butikker i morgen, så brug dem i dag!’

60 kr. pr. stk. Bestil i dag

Betal med Mobilpay på 20 62 77 62 eller her

Skrøbeligt forår

Skrøbeligt forår

Hvor ville jeg gerne gå all-in og tale om alt det fantastiske ved foråret – lyset, glæden, håbet – men i en tid, hvor den ene store verdenskrise afløser den anden, kan det synes helt forkert. Først to hårde år, som virkelig har ramt erhvervslivet og butikkerne med coronanedlukninger, og nu krigen i Ukraine.

NORD skal være et levende magasin

NORD skal være et levende magasin

I 2022 bliver NORD 10 år med udgave 50 til juni. Det glæder vi os til at fejre sammen. Sådan bogstaveligt talt. For lige siden begyndelsen har NORD været mere end et magasin. Vi har hvert år stablet et netværksevent på benene. Første gang kom der 150 gæster, og til det seneste event, som blev afholdt den 18. november 2021 på Mandalay i Charlottenlund, kom der 500. Kunder og samarbejdspartnere, som festede og netværkede med hinanden, mens Aura, Monday Morning, Dennis Knudsen og borgmester Michael Fenger gik på scenen, præsenteret af komikeren Andreas Bo som konferencier. Se billederne fra den fantastiske aften, hvor NORD Magasinet sprænger spalterne og bliver levende.

Emballagefri jul pas på nethandel

Emballagefri jul pas på nethandel

Det er snart jul, og i år uden coronarestriktioner i horisonten er der endnu mere at glæde sig over. Vi skal ud at shoppe julegaver! I butikkerne, selvfølgelig, for her får vi personlig service, inspiration til gavekøbene og hele oplevelsen ved at gå ind og ud af butikkerne og købe en gløgg at varme sig på. Men klarer vi gavekøbene ved computeren, går vi ikke bare glip af alt dette, vi bliver også en del af en miljøbelastende proces.


error: Indhold er beskyttet.
X