Vælg en side

Vil butikkerne være her om 5 år?

Forestil dig en sommer uden butikker. Du går nedad Strandvejen, Jægersborg Allé, Gentoftegade eller Ordrupvej, og det eneste du kan købe, er take-away og dagligvarer. Det er jo også fint, men hvad med sommer-kjolerne, strandhåndklæder i økologisk bomuld, luksus-solcreme, designsolbriller og alt det andet, der hører sig til en god sommer. Vores område er ikke kun unikt, fordi vi har Øresund, skovene og smukke boliger, men også fordi vi har et pulserende butiksliv drevet af dygtige ildsjæle. Alligevel lukker der hvert år butikker. Og dét skyldes én ting: Internettet.

Jeg har ét stort sommerønske på vegne af os alle sammen: Næste gang du skal købe noget, så prøv i butikken først. I stedet for at gennemtrawle 100 online-muligheder på en ny lampe, så forhør dig i den nærmeste butik. Ring, mail eller kom forbi. Jeg er ret sikker på, at du sparer tid. For nettet er en tidssluger uden lige og stjæler butikkernes omsætning. Ét klik med musen er én mistet butiksomsætning, flere klik betyder, at butikken til sidst må lukke.

Kom væk fra skærmen, ud i solen, opdag glæden ved at blive betjent af professionelle, der kender branchen, mærkerne, specialvarerne og har styr på nyt spændende design. Og har de ikke din vare, skaffer de den hjem. På den måde sparer du også fragten og undgår du køen foran kioskens pakkeshop.

Vi skal passe på vores lokalområde, og vil du have de lokale butikker i morgen, så brug dem i dag!

God sommer.
Chefredaktør, Rina Mardahl

 

TILBUD

Køb et klistermærke på 13 cm i diameter til døren eller vinduet. ‘Vil du have lokale butikker i morgen, så brug dem i dag!’

60 kr. pr. stk. Bestil i dag

Betal med Mobilpay på 20 62 77 62 eller her

Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.

Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.


error: Indhold er beskyttet.