Vælg en side

Charlotte Gade er stresscoach og hjælper mange mennesker tilbage i livet med anti-stressforløb. Måske noget for dig eller en stressramt medarbejder.

 

Lever du i overhalingsbanen med mange arbejdstimer, hvor den ene deadline tager den næste? Hører du dig selv sige “jeg skal bare lige have næste deadline overstået, så kommer der mere ro på…” samtidig med, at du har trykken for brystet og hukommelsen spiller dig et puds? Så har du symptomer på stress, ligesom 430.000 andre mænd og kvinder oplever dagligt.

 

Stress er skadeligt

Det starter i det små, men når vi udsættes for længerevarende stress, er den skadelig for os. Det kan nemlig udvikle sig til reel sygdom som angst, depression, infektioner, inflammationer og resultere i langtidssygemeldinger, som koster virksomheder millioner af kroner. Desværre er det først, når vi sidder fast i stressens jerngreb og bliver slået i gulvet, at vi forstår at stoppe op.

 

Kroppen skal også lades op

Derfor skal vi være bedre til at forebygge og håndtere stress, når den opstår. Ansvaret ligger både hos dig som medarbejder og hos dig som leder i en virksomhed. Stress handler nemlig IKKE om at være svag. Stress handler om at dine ydre/indre krav har oversteget dine ressourcer i for lang tid, så kroppen siger fra. Det er fuldstændig, som hvis du ikke lader din mobiltelefon op, så går batteriet ud.

 

Anti-stressforløb genskaber balancen

Lige så lang tid du går med stress, lige så lang tid tager det at komme ovenpå. For at komme ud af stressens jerngreb, skal du have fokus på at oplade dine ressourcer, arbejde med dit mindset, dine mønstre og vaner, så du kan genfinde en balance i din hverdag. Det er præcis det, jeg brænder for at hjælpe mine klienter med i mine anti-stressforløb, og det jeg taler om i mine foredrag.

 

Fakta

Charlotte Gade, 42 år, bor i Hellerup, selvstændig life & stresscoach, samt foredragsholder. Jeg har 20 års erfaring med udvikling af mennesker – som leder og konsulent i større danske virksomheder. Sidder du eller dine medarbejdere fast i stressens jerngreb? Så kontakt mig og få en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller din virksomhed.

 

Charlotte Gade
Jacobsens Allé 5 / Hellerup / 26 15 38 30 / charlottegade.dk

error: Content is protected !!
X