Rosé Rosé Bistro & Bar har skabt en succes med mad, der smager
af mere, et tårnhøjt serviceniveau og en vanedannende, hyggelig stemning. Nu er restauranten også kåret som Danmarks bedste frokoststed.
Min By Media, som er en landsdækkende kulturmedieplatform med tusindvis af læsere, spurgte deres brugere i København, Aarhus, Aalborg, Esbjerg og Odense, hvor de helst nyder deres frokost? Svaret – og vinderen – blev Rosé Rosé Bistro & Bar i Hellerup. Hvis man har besøgt den pariserinspirerede restau-rant med nystrøgne hvide duge og en stemning, der emmer af kvalitet, forstår man hurtigt hvorfor.
Menukortet frister med alt fra den berømte avocado-mad med smilende æg til friske rejemadder, sild, moules frites og lækre croques – både monsieur og madame. Aftenmenuen byder bl.a. på delikat terrin af foie gras, smørstegt torsk og en rørt tatar med
pommes frites, som gæster gerne rejser langt for at nyde.
Det brede menukort kombinerer klassiske franske bistroretter med danske favoritter som frisklavet smørrebrød. Hertil serveres udsøgte vine, bobler – og naturligvis rosé.
Dygtige medarbejdere gør hele forskellen
Vi spurgte direktør Lars Broberg, hvorfor Rosé Rosés fristende, franske menukort, hvor der ikke spares på smør, fløde, skaldyr og mørt kød, er blevet sådan en succes. Både i antal gæster og priser:
− Jeg tror, at kombinationen af super veltillavet mad, lavet fra bunden, og en varm atmosfære virkelig tiltaler mange, fortæller Lars Broberg, der driver restauranten med Peter Crone.
Lige fra man tager fat i Marco Evaristtis special-designede håndtag og træder ind, smittes man straks af den livlige, positive stemning. Og restaurantchef og sommelier Martin Knak, som har været med fra starten, sørger altid for, at både nye og stamkunder føler sig velkomne.
− Vi er utroligt glade for vores faste stab af dygtige folk i køkkenet og erfarne tjenere. Det er fuldstændigt afgørende for, at man som restaurant får succes, tilføjer Lars Broberg.
Forår på terrassen med østers, rosé og affogato
Livet nydes i rigelige mængder på Rosé Rosé. Om foråret kan du også gøre det på terrassen med rosé i glassene, østers, kaviar og måske en affogato – espresso med vaniljeis – til dessert. Man kan være sund og vegetarisk og stadig være med, også til de mange businessmøder, der afholdes her. Som Lars Broberg siger: På Rosé Rosé har man ingen dårlige dage. Maden er altid god, og den kommer altid til tiden.
Rosé Rosé Bar & Bistro
bedste frokostrestaurant 2024
Kåret blandt 30 indstillede restauranter fra hele landet. Konkurrencen blev afholdt af Min By Media og MigogKBH med stemmer fra over 27.000 læsere.
Den store vinbar guide
Få slukket mokkatørsten på NORD Magasinets kaffe-roadtrip, som guider dig gennem 7 destinationer, hvor kaffepausen krydres med smukke omgivelser.
Rasmus Knude fra The Samuel – mine favoritvine til sommer
Som partner på den 1-stjernede Michelin restaurant The Samuel i Hellerup deler Rasmus Knude sine personlige vinfavoritter til foråret. Med over 3500 flasker i kælderen kan det være en udfordring at vælge, men Rasmus har fundet de perfekte vine til at fejre den kommende sæson.
Sector One Consulting: Specialist i fly for de få
Fra de legendariske hotellers tinder er Pia Remillard nu direktør for Ingeniørforeningens mastodont af et konferencecenter, IDA Conference. Ifølge direktøren selv er forskellen ikke så stor. Måske er det vandet? Det som skvulper i Københavns Havn ved Kalvebod Brygge 31, hvor IDA’s kæmpemæssige bygning ligger.