Vælg en side

Hos Lalucci – la pizzeria costa d’Hellerup – er de sprøde pizzabunde lavet på langtidshævet klassisk -, glutenfri eller fuldkornsdej. Alle ingredienser og smagen er i top, og den færdige pizza er pakket i Danmarks første, miljøvenlige pizzabakke uden fluor eller klor.

Lalucci er Danmarks bedst ratede pizzeria på Google. Her på Kildegårdsvej bliver der hver dag langet rigtig mange af de populære og delikate pizzaer, lavet på langtidshævet og hjemmelavet dej i den helt rigtige tykkelse og sprødhed, over disken.

Månedens pizza

Hver måned kan du foruden de mange gourmet- og klassiske pizzaer også vælge månedens pizza: Ejeren, Saffet Lalucci, beslutter sig først for, hvad der skal på i sidste øjeblik, for fyldet skal være det bedste årstidsbestemte, han finder på markedet, og smagen skal følge med.

Allergi- og miljøvenlig

Saffet Lalucci og hans medarbejdere vil gerne give alle deres gæster mulighed for at spise pizza med god samvittighed. De blev derfor både de første, som fremstillede en hjemmelavet, glutenfri dej, og de fandt frem til en miljøvenlig pizzabakke, som ikke indeholder det hormonforstyrrende fluor, og som kan sorteres under genbrugspap.

Trikolore Margherita Speciale
85 kr.

Bresaola pizza
90 kr.

Besøg NORD's Gastro butikker her:

NORD elsker citronmåne med marcipan & mynte

NORD elsker citronmåne med marcipan & mynte

Camilla Zarah Lawes: Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye op­skrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.

læs mere
error: Content is protected !!
X