Vælg en side

Når du sætter tænderne i pizza fra Lalucci – la pizzeria costa d’hellerup – får du den bedste hjemmelavede, langtidshævede og sprøde bund, ligemeget om du vælger klassisk, fuldkorn eller glutenfri. Al dej bliver lavet fra bunden hos Lalucci, der som de første i Danmark bagte glutenfri pizzabund.

– Pas på kedelige efterligninger. Det råd kommer fra Saffet Lalucci, ejeren af pizzeria Lalucci, og han ved, hvad han taler om: Han solgte nemlig som den første i Danmark pizza med glutenfri bund, og han havde selv lavet opskriften.

En pizzabund skal være sprød, hjemmelavet og med smag, lige meget hvilken type dej du vælger.  – Dejen skal ikke bare være som et kedeligt stykke pap under fyldet, selvom den fx er glutenfri, siger ejeren, Saffet Lalucci. 

Månedens pizza

Hver måned kan du foruden de mange gourmet- og klassiske pizzaer også vælge månedens pizza. Saffet Lalucci beslutter sig først for, hvad der skal på i sidste øjeblik, for fyldet skal være det bedste, og lige nu skal det passe til november og decembers råvarer på markedet, og smagen skal følge med.

Vælg den pizzabund, der passer dig bedst.

Vegetar special 90 kr.

Salami Due 85 kr.

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Gastro / Mardahl på frokosttur

Gastro / Mardahl på frokosttur

Sammen med internationale stjerner som Emma Thompson og Emilia Clarke er han aktuel i biograffilmen Last Christmas. Han spiller hovedrollen i ny krimi-serie. Yderligere turnerer Peter Mygind det ganske land og holder foredrag. Men selvom NORD Magasinet møder en travl mand på Skovshoved Hotel, er der plads til overskud og smil.

læs mere
NORD deal / Sushi kurser 2020

NORD deal / Sushi kurser 2020

Sushi Lovers blev nr. 4 til VM i sushi, og er de sushi-elskendes foretrukne valg. Restauranten i Charlottenlund er uformel med masser af lækre retter til børn og voksne af allerhøjeste kvalitet, fulde af velsmag og til hverdagspriser.

læs mere
error: Content is protected !!
X