Vælg en side

Det tidlige efterår er en smuk årstid og oplagt til at fortælle om nye spændende projekter. For efter en god sommer har jeg nemlig besluttet, at til næste år skal magasinet udkomme hver 3. måned.

Dét er der mange gode grunde til. Først og fremmest vil det give længere levetid til vores kunder. Om det er en nyhed, annonce eller en fokusartikel om en ny spændende butik, brand eller tiltag fra lokalområdet, vil det få endnu større fokus med en tre måneders levetid end de to, som magasinet har nu. Og så tager vi hensyn til miljøet, fordi vi sparer på papiret. For selvom vi er lokale, tænker vi selvfølgelig også globalt. Det betyder derfor også, at din indkøbstaske skal være af alt andet end plastik. NORD har sin helt egen shoppetaske i lækker bomuld. Tasken får du for 50 kr. via www.nord-magasinet.dk

Jeg glæder mig til at komme i gang med et nyt arbejdsår med masser af energi og lokal shopping. Og i den forbindelse er jeg særligt glad for at se, at rigtig mange af butikkerne har fået en webshop. Det er den rigtige vej at gå. Både at være synlig på nettet og med en fysisk butik. En win-win situation da den fysiske butik kan fungere som webshoppens lager. Det håber jeg endnu flere vil gøre, fordi det vil ruste de fysiske butikker i konkurrencen med onlinehandlen. Og husk nu: Skal butikkerne være der i morgen, skal du bruge dem i dag.

Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.

Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.


error: Indhold er beskyttet.