NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Det tidlige efterår er en smuk årstid og oplagt til at fortælle om nye spændende projekter. For efter en god sommer har jeg nemlig besluttet, at til næste år skal magasinet udkomme hver 3. måned.

Dét er der mange gode grunde til. Først og fremmest vil det give længere levetid til vores kunder. Om det er en nyhed, annonce eller en fokusartikel om en ny spændende butik, brand eller tiltag fra lokalområdet, vil det få endnu større fokus med en tre måneders levetid end de to, som magasinet har nu. Og så tager vi hensyn til miljøet, fordi vi sparer på papiret. For selvom vi er lokale, tænker vi selvfølgelig også globalt. Det betyder derfor også, at din indkøbstaske skal være af alt andet end plastik. NORD har sin helt egen shoppetaske i lækker bomuld. Tasken får du for 50 kr. via www.nord-magasinet.dk

Jeg glæder mig til at komme i gang med et nyt arbejdsår med masser af energi og lokal shopping. Og i den forbindelse er jeg særligt glad for at se, at rigtig mange af butikkerne har fået en webshop. Det er den rigtige vej at gå. Både at være synlig på nettet og med en fysisk butik. En win-win situation da den fysiske butik kan fungere som webshoppens lager. Det håber jeg endnu flere vil gøre, fordi det vil ruste de fysiske butikker i konkurrencen med onlinehandlen. Og husk nu: Skal butikkerne være der i morgen, skal du bruge dem i dag.

NORD fylder 10 år

NORD fylder 10 år

Det er sommer – endelig! – og med NORD Magasinet nummer 50 fylder vi 10 år. Tillykke til os og alle jer kære kunder og læsere, der er med os på denne spændende rejse. Da jeg for 10 år siden satte mig ved tegnebrættet for at udvikle NORD, var det med en drøm om at hjælpe butikker, skønhedsklinikker, frisører, delikatesse-butikker, spisesteder, cafeer etc. i det område, jeg selv bor i.

Skrøbeligt forår

Skrøbeligt forår

Hvor ville jeg gerne gå all-in og tale om alt det fantastiske ved foråret – lyset, glæden, håbet – men i en tid, hvor den ene store verdenskrise afløser den anden, kan det synes helt forkert. Først to hårde år, som virkelig har ramt erhvervslivet og butikkerne med coronanedlukninger, og nu krigen i Ukraine.

NORD skal være et levende magasin

NORD skal være et levende magasin

I 2022 bliver NORD 10 år med udgave 50 til juni. Det glæder vi os til at fejre sammen. Sådan bogstaveligt talt. For lige siden begyndelsen har NORD været mere end et magasin. Vi har hvert år stablet et netværksevent på benene. Første gang kom der 150 gæster, og til det seneste event, som blev afholdt den 18. november 2021 på Mandalay i Charlottenlund, kom der 500. Kunder og samarbejdspartnere, som festede og netværkede med hinanden, mens Aura, Monday Morning, Dennis Knudsen og borgmester Michael Fenger gik på scenen, præsenteret af komikeren Andreas Bo som konferencier. Se billederne fra den fantastiske aften, hvor NORD Magasinet sprænger spalterne og bliver levende.


error: Indhold er beskyttet.
X