Den hvide chokolade flyder ikke ud i dejen, men ligger som små smeltede klumper inde i kagen. Smager dejligt.
Tilberedningstid: 10 min.
Ovntid: 25 min.
Portion: 20 små stykker
Du skal bruge
• 130 g smeltet smør
• 150 g rørsukker
• 2 æg
• Fintrevet skal fra en økologisk citron
• 200 g hvedemel
• 1/2 tsk. bagepulver
• Kornene fra en god vaniljestang
• 125 g hvid chokolade
Pynt
• 15 g finthakkede pistacienødder
• 25 g afskallede hasselnøddekerner
Smelt smørret og stil det til side. Pisk æg og sukker lyst og luftigt, og rør smørret i sammen med citronskal. Bland mel, bagepulver og vanilje sammen, og rør det i æggemassen. Hak chokoladen og vend i dejen. Hæld dejen i en ca. 15 x 20 cm lille bradepande foret med bagepapir. Bag kagen i en forvarmet ovn ved 175 g i 25 minutter. Drys den færdige kage med de to slags nødder.
Afkøl kagen og del den i firkanter.
Camilla Zarah Lawes
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye op-skrifter og ideer. Det jeg brænder allermest for er mad, som er smukt smager godt, er enkel og sund. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.
Besøg NORD’s Gastro butikker her:
Kage med vaniljesyltede pærer og kokos
En skøn sensommerkage, der både er lækker lun og kold af Camilla Lawes.
Islagkage med jordbær
1-2-3 så er der en lækker islagkage, den hurtigste kage der smager himmelsk.
Sprøde cookies med lime, havregryn og hasselnødder
Lækre sprøde cookies, der pyntes med hvid chokolade, spis dem, som de er – eller til en portion is.