Vælg en side

Den unge talentfulde kunstmaler Martin Brachér har KÆMPE SUCCES med at lave energiske og mystiske abstrakte malerier. Han er bedst når han får lov at udfolde sig på de helt store lærreder. 

“Hvis folk først har set hvad et maleri i 3×3 meter kan gøre ved deres hjem, så bliver de afhængige” – Martin Brachér 

Martin kan kontaktes på: bybracher@gmail.com og følges på sociale medier under navnet @bybracher 

Martin Brachér

Martin Brachér

Når folk spørg mig om, hvad et af mine større værker koster, og jeg fortæller dem det, så vender de oftest øjne. Mange forstår det ikke. Det, de heller ikke forstår, er alle de dybt personlige tanker og følelser, som har været involveret i skabelsen af det enkelte værk. Den slags er svær at prissætte. Hvis jeg er i tvivl om, hvad det bør koste, så spørger jeg mig selv “hvad skal det koste for at jeg ikke fortryder, at jeg har solgt det?”, så finder jeg svaret.

læs mere
Jeg vil være en af verdens bedste kunstnere

Jeg vil være en af verdens bedste kunstnere

Den 24 år gamle selvlærde kunstmaler Martin Brachér er ikke i tvivl om, hvor han vil nå hen: Han vil være sin tids Asger Jorn og slå igennem internationalt. Allerede nu lever han af sin kunst og bliver fulgt af tusinder på de sociale medier. Alt det har han nået, siden han for fire år siden sagde op som konstabel i militæret. NORD møder ham på Garderhøjfortet og taler med ham om hans vej fra cykelfreak, til bodybuilder, soldat og frem til, han valgte maleriet.

læs mere

Besøg NORDs kultur butikker her:

error: Content is protected !!
X