Vælg en side

Martin Brachér er en ung kunstmaler, som har fundet sin helt egen vej inden for kunstens verden. Hans mission er at skabe glæde for dem, der har hans malerier hængende – og det er mange allerede. Nu er hans mål, at flere virksomheder får øjnene op for, hvor meget godt det kan give i hverdagen, at have fed kunst i glade farver på væggene.

Om to måneder skal du til Mali på militærmission! Martin Brachér var for tre år siden soldat og fik nu den melding, han egentlig følte sig klar til. Han skulle af sted på mission.

Men nogle gange udvikler fremtiden sig helt helt anderledes, end man har forestillet sig.

– Familien tog det ikke så pænt, og jeg følte mig splittet mellem familen og forpligtelsen, så jeg måtte finde en måde at slappe fuldstændig af, fortæller den 23-årige kunstmaler.

Malede for at koble af

Hans mor foreslog ham at begynde at male, for som barn havde han altid været kreativ, og han var typen, som hellere ville tegne udenpå matematikhæftet end åbne det for at løse opgaverne. Martin gik ud og købte som start et lillebitte lærred. Da han begyndte at male, syntes han, det var sjovt. Og han var god til det.

De næste måneder gik med at male og træne. Lige ind til missionen blev aflyst.

Ny mission – kunstmaler

– Jeg havde været ansat i forsvaret i to år og havde ikke lyst til at fortsætte med at gå og vente på at blive sendt ud, så jeg tænkte, skidt, jeg skal være kunstmaler, fortæller den veltrænede tidligere soldat.

Han sagde op januar 2016 og flyttede fra Aalborg tilbage til Nordsjælland, hvor han tog et job som skraldemand, så han kunne betale sine regninger. Han skulle stå ultratidligt op, men fik fri kl. 12, og kunne bruge resten af tiden på at male.

Efter et år havde Martin bygget sit brand så meget op, at han kunne koncentrere sig fuldtids om malereriet. Nu er han en af de danske kunstnere med flest følgere på facebook og instagram.

Tilbud til NORD

Martin Brachér tilbyder 10% rabat på alle sine malerier og print resten af 2018. HVIS DU BRUGER KODEN NORD10, FÅR DU 10% RABAT. Du kan se flere af Martin Brachérs billeder på bybracher.com og følge ham på facebook og instagram. Eller ring på tlf. 20 70 16 66 for at lave en aftale om at se malerierne.

Store lærreder til virksomheder

Martin maler nu sine små og store lærreder fra sit atelier I Helsinge på fuld tid.

– Jeg har ikke kunstnerisk baggrund. Men det jeg kan, er komposition, farvesammensætning, balance, synergi. Så de, der ser på billederne, bliver glade.

Hans male-eventyr udvikler sig hele tiden. Han har brug for at lege og have det sjovt med at male for at udvikle sig kunstnerisk.

Lige nu arbejder han især på at få store virksomheder til at få øjenene op for, at store glade malerier på væggene ikke bare er en investering, men også kan give masser af velvære.

Han føler også et ansvar, fordi hans malerier allerede nu betyder meget i mange menneskers liv.

By Brachér
info@bybracher.com
bybracher.com
Telefon 20 70 16 66

Besøg NORDs bolig butikker her:

Lej en robot til din have

Lej en robot til din have

Tænk, hvis du havde din helt egen gartner, der holdt græsplænen perfekt slået, uden at du skulle røre en finger. Ordrup Værktøjsmagasin tilbyder nu en all inclusive ordning på en smart iMOW robotplæneklipper. Den bliver leveret og installeret i din have, og slår...

læs mere
error: Content is protected !!
X