Vælg en side

Ifølge Rupert skal julebordet matche højtidens feststemning. Gør det overdådigt, grønt og opulent med lavthængende lysekroner og mørke stearinlys. Forskellighed er en dyd med umage stole og service, der ikke passer sammen.

Der er en konstant efterspørgsel på sydafrikanske Rupert Smiths talenter inden for design, mode og events. Hans hjem er mindst lige så ekstraordinært. Et industrielt loft med en million-dollar-udsigt til Table Mountain i Cape Town indrettet med alle de ’perler, han har fundet på sit livs rejse’. Julen i det Smithske hjem er selvfølgelig uortodoks med hang til det dramatiske og gotiske. Farver, planter og gamle malerier skaber en voluminøs og anderledes, næsten magisk julestemning.

 

Hos afrikanske Shelly Street tager julen ’farve’ af hendes passion for det utraditionelle. Drysset med lidt ’scandi-look’ og monokrome tendenser, fx et sortlakeret spisebord med hvide plasticstole til.

Sort magi

Hvis der er noget, vi her i 2020 har lært, så er det at elske vores hjem. Lad dig inspirere af os selv og gå all-in med en rigtig hjemmelavet nordisk jul. Brug træ slidt af vind og vejr og dyrk de lyse farver og subtile teksturer. Gør som den sydafrikanske top indretningsstylist Shelly Street og mal ’juletræet’ hvidt, og pynt det med håndlavede træfugle og julekugler lavet af papmache.

 

Julepynten 2020

Tørrede blomster, overdådige juleborde, skulpturelle opsatser. Der er ingen grænser, men masser af inspirationer fra naturen, fra kunstens verden og de fingernemmes. Julen i år skal have på alle tangenter. Bliv inspireret af trends og internationale designeres og indretningsstylisters bud på
årets julepynt.

 

En ranke af gran og stedsegrønt som overdådig naturpynt i hele bordets længde giver associationer til gamle haver og skovtykninger. Væksterne er sprayfarvet og bundet løst sammen med raffia. Det giver en både tæmmet og vild struktur. Til sidst pyntet med kugler og gyldne kogler.

Dreaming of a white Christmas  …

Selvom sneen er en sjælden gæst, så kan den jo godt være inspiration til årets julepynt. Tænk i vinter-landskaber, hvide nuancer og spray med sølv. Brug af naturens gaver, men uden at overdrive. Det er en enkel, hvid jul der sætter standarden for den smukke og feminine pynt, hvor stærke farver og skinnende materialer må vige pladsen til støvede, metalliske overflader og lyse nuancer i hvid og sølv.

Besøg NORDs bolig butikker her:


error: Indhold er beskyttet.