NORD Julemesse - 18.-20. november 2022
Vælg en side

Midase Clinic er en kosmetisk skønhedsklinik, som forener viden og erfaring med tidens mest hypede kosmetiske behandlinger og avanceret skønhedspleje. Bag står to højtuddannede specialister.

Da parret Zina og Muhammad Al-Hamadani, henholdsvis hudterapeut og bioanalytiker og speciallæge, for to år siden åbnede deres Midase Clinic i Gentofte, blev de så populære, at de måtte flytte. Det blev til større lokaler i København, hvor mange af de lokale kunder stadig kommer – samt en del nye. Og det er der mange gode grunde til. – Udover vores fokus på høj kvalitet og faglighed, fortæller mange af vores kunder, at det er trygt, at det er de samme behandlere de møder hver gang, lyder det fra Zina Al-Hamadani.

Lægefaglige specialister

Zina har flere år bag sig som bioanalytiker på danske sygehuse, og er den første bioanalytiker herhjemme med injektionscertifikat. Det vil sige, at hun er lægefagligt certificeret til at foretage injektionsbehandlinger med fillers. Derudover er Zina også klinikkens hudterapeut. Muhammad Al-Hamadani er speciallæge, og han har bl.a. stor erfaring med Botoxbehandlinger inden for sit speciale som urolog og kirurg. Med andre ord: Du er i helt trygge hænder hos Midase, når du skal have et yngre og friskere look!


Tryghed og sikkerhed er i højsædet hos Midase Clinic.

Skønhedsuniversets signaturbehandlinger

Midase Clinic tilbyder injektionsbehandlinger, antiage behandlinger, medicinske peelinger, klassiske ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger og spa-manicure/pedicurebehandlinger. Og blandt alle disse er klinikkens signaturbehandlinger først og fremmest hudforyngelse med Botox og fillers. Som fillers bruger klinikken topprodukterne Restylane og Teosyal. Herunder er den eksklusive Profhilobehandling unik for klinikken. Den allerførste injicerbare antiaging-behandling baseret på hyaluronsyre, som stimulerer hudens egen produktion af hyaluronsyre, kollagen og elastin. Og blandt kropsbehandlingerne er VelaShape III™ i særklasse. Den reducerer slap hud og cellulite og er en af markedets veldokumenterede behandlingsformer inden for kropsopstramning.


Klinikken lå før i Gentofte, nu er den i København.​

 

 

KOSMETISKE BEHANDLINGER TIL FASTE LAVE PRISER

Alle slags rynkebehandlinger med Botox.
Små områder, fx gummysmile og øjenbrynsløft fra 500 kr.
Større områder, fx pande, bekymringslinje fra 1.000 kr.
Fillers til bl.a. hage, kæbelinje, løft af kindben, læbeforstørrelse.
Udglatning af smilerynker, rander under øjnene og sure mundvige.
Forskellige former for korrektion af næse og ansigtsløft uden kirurgi.
Filler-priser fra 1.200 kr. og opefter.


error: Indhold er beskyttet.
X