Vælg en side

Selv Hollywoods egne stjerner tager til Danmark for at få foretaget det skandinaviske mini-ansigtsløft hos Alfa Omega Klinikken. Hør hvorfor det er så populært fra kosmetisk sygeplejerske og klinikejer Mitte Skjold.

Af Mitte Skjold

Der er tale om et unikt mini-ansigtsløft, som udføres af vores erfarne plastikkirurger og specifikt er udviklet til alt det, der sker i underansigtet i takt med, at vi ældes. Primært den løse hud ved kæbelinjen og halsen. Typiske aldringstegn som opstår, fordi vævet i huden mister sin elasticitet, og som giver rynker og slap hud. Men også fordi der bliver mindre af det naturlige fedt i ansigtet, som yderligere bidrager til aldringstegnene. Det er selvfølgelig forskelligt, hvornår det sker. Bl.a. spiller gener, livsstil og soldyrkning ind, men vi anbefaler kirurgisk Hollywood Lift®  fra 45 år og opefter.

(Øvest) 50-årig kvinde før Kirurgisk Hollywood Lift® med løs hud på nedre ansigt. Resultat 3 måneder efter kirurgisk Hollywood Lift® viser opstramning af huden på kæbelinje, under hals og på hals. (Nederst) 68-årig mand før kirurgisk Hollywood Lift®. Resultat 3 måneder efter Kirurgisk Hollywood Lift® viser opstramning af huden ved kæbelinje.

 

Ændrer ikke ved de mimiske træk

– De fleste af vores kunder synes de får sig selv, blot i en 10 år yngre udgave siger Mitte Skjold. Et kirurgisk Hollywood Lift® ændrer nemlig ikke ved dine mimiske træk. Helt konkret sætter det kirurgiske Hollywood Lift® målrettet ind over for løs og rynket hud på kinderne, de dybe furer mellem næse og mund, den ujævne kæbelinje (hamsterposerne) og rynker på halsen. Men uden risiko for det lidt for stramme og unaturlige look. Og dét tiltaler mange, også kunder helt fra USA, fordi det kirurgiske Holly-wood Lift® ikke får dig til at se overbehandlet ud.

 

Prisvenlig foryngelse

Man behøver ikke iberegne en lang restitution-s-periode ved et kirurgisk Hollywood Lift®. I mod-sætning til andre ansigtsløft foretages det i loka-l-bedøvelse, og man kan passe sit arbejde igen efter en uge, hvor hævelserne har lagt sig. Endnu en fordel ved et kirurgisk Hollywood Lift® er, at det prismæssigt er til at betale. Større ansigtsløft koster nemt 60.000 kroner, hvor det kirurgiske Hollywood Lift® koster 18.800 kr.

– Og vi foretager kun mini-ansigtsløftet efter en for-undersøgelse hos en af plastik-kirurgerne. Vi er meget glade for at kunne tilbyde denne unikke behandling, fordi den er mere overskuelig end et klassisk ansigtsløft og med den klare fordel, at den ikke ændrer ved dit ansigts personlighed.

– Og vi foretager kun miniansigtsløftet efter en for-undersøgelse hos en af plastik-kirurgerne. Vi er meget glade for at kunne tilbyde denne unikke behandling, fordi den er mere overskuelig end et klassisk ansigtsløft og med den klare fordel, at den ikke ændrer ved dit ansigts personlighed.

GRATIS forundersøgelse kirurgisk Hollywood Lift®

Spar 800 kroner og benyt dig af Alfa Omega Klinikkens særtilbud til NORDs læsere i hele marts måned. 30 min. forundersøgelse med henblik på et kirurgisk Hollywood Lift®. Oplys koden NORD.

 

Mitte Skjold: Kosmetisk sygeplejerske, cand.scient.san. og intensiv sygeplejerske. Hun har flere års erfaring inden for æstetiske og medicinske behandlinger, og driver den 320 kvadratmeter store Alfa Omega Klinikken i København, hvor et team af special-uddannede og certificerede sygeplejersker og læger samt eksperter inden for livsstil, kost og sundhed årligt hjælper hundredvis af mennesker.


error: Indhold er beskyttet.