NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

På privathospitalet Adeas, der ligger i Parken på Østerbro, er du i trygge hænder hos de dygtigste hudspecialister. Læs her, hvad Ph.d., hudlæge, Christina Skovbølling Haak, og dermatologisk og kosmetisk sygeplejerske, Louise Solhøj Madsen, kan gøre for dig.

Døjer du med hudsygdomme som rosacea, akne, psoriasis, øget svedtendens, ar, aknear, kløe, nælde­feber, pigmentforandringer eller en anden hudrelateret sygdom, kan du komme i behandling uden ventetid og med god afsat tid hos Christina. Derudover kan du blive allergitestet, lappetestet, få fotodynamisk terapi af forstadier til hudkræft, få fjernet godartede hudtumorer, mindske ar i huden med C02-laser og få screenet dine modermærker. Du kan læse mere om hvilke behandlinger, hudlægen udfører på vores hjemme­side. Ønsker du at komme til hudlæge, kan du booke tid som selvbetaler eller gøre brug af din sundheds­forsikring. Visse behandlinger fra det offentlige sygehus ved lange ventetider kan desuden også overtages.

Hudforyngende behandlinger

Ønsker du en glattere hud med færre rynker, fyldigere læber, jævnere hudtone eller at være permanent hårfri, så er det vores dygtige og resul-tatorienterede kosmetisk og dermatologisk syge-plejerske, du skal besøge. Hudforyngende behand-linger strækker sig over et bredt spektrum, hvor det kan være nødvendigt med mere end én procedure for optimalt resultat. Louise udfører kosmetisk behandling med injektioner, PRX-T33-peelinger, fillers, Sunekos, Profhilo, fraktioneret laser- og IPL-behandlinger. Derudover vil Louise vejlede dig i generel hudpleje til din hudtype- og/eller hudtilstand. Du kan læse mere om vores kosmetiske behandlinger på hjemmesiden eller booke tid til en gratis og uforpligtende for­undersøgelse, hvor du og Louise snakker om dine ønsker og behov.

 

Ekspertteam

Klinikkens hudspecialister udfører behandling af hudsygdomme samt kosmetiske og aldersrelaterede behandlinger. Teamet består af Ph.d. hudlæge, Christina Skovbølling Haak, og dermatologisk og kosmetisk sygeplejerske Louise Solhøj Madsen, som sammen udgør et enestående team, hvor fokus er at skabe trygge rammer for dig og smukke resultater.
Få 500 kr. i rabat på din første kosmetiske behandling, hvis du bruger koden ”NORD” ved tidsbestilling.

Book tid til konsultation på:
88 77 40 00 / info@adeas.dk

Besøg NORDs bolig butikker her:

Adeas føjer ny topkirurg til idrætsteamet

Adeas føjer ny topkirurg til idrætsteamet

Det er lidt af en fangst, som Adeas Privathospitaler har gjort med Marc Jacob Strauss. Idrætskirurg med speciale i avancerede ledbåndsrekonstruktioner. Før var de seks og nu er de syv ortopæd­kirurger og én mediciner på Adeas Privathospitalers elitehold inden for idrætskirurgi og idrætsmedicin. Nyeste skud på stammen er ortopæd­kirurg Marc Jacob Strauss. Han kommer med en faglig baggrund fra sine mange år på Ullevaal Sykehus i Oslo, og skal for Adeas stå for nogle af ortopædkirurgiens allermest avancerede ledbånds­­rekonstruktioner: Bageste korsbånd og løse knæskaller.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X