Vælg en side

På privathospitalet Adeas, der ligger i Parken på Østerbro, er du i trygge hænder hos de dygtigste hudspecialister. Læs her, hvad Ph.d., hudlæge, Christina Skovbølling Haak, og dermatologisk og kosmetisk sygeplejerske, Louise Solhøj Madsen, kan gøre for dig.

Døjer du med hudsygdomme som rosacea, akne, psoriasis, øget svedtendens, ar, aknear, kløe, nælde­feber, pigmentforandringer eller en anden hudrelateret sygdom, kan du komme i behandling uden ventetid og med god afsat tid hos Christina. Derudover kan du blive allergitestet, lappetestet, få fotodynamisk terapi af forstadier til hudkræft, få fjernet godartede hudtumorer, mindske ar i huden med C02-laser og få screenet dine modermærker. Du kan læse mere om hvilke behandlinger, hudlægen udfører på vores hjemme­side. Ønsker du at komme til hudlæge, kan du booke tid som selvbetaler eller gøre brug af din sundheds­forsikring. Visse behandlinger fra det offentlige sygehus ved lange ventetider kan desuden også overtages.

Hudforyngende behandlinger

Ønsker du en glattere hud med færre rynker, fyldigere læber, jævnere hudtone eller at være permanent hårfri, så er det vores dygtige og resul-tatorienterede kosmetisk og dermatologisk syge-plejerske, du skal besøge. Hudforyngende behand-linger strækker sig over et bredt spektrum, hvor det kan være nødvendigt med mere end én procedure for optimalt resultat. Louise udfører kosmetisk behandling med injektioner, PRX-T33-peelinger, fillers, Sunekos, Profhilo, fraktioneret laser- og IPL-behandlinger. Derudover vil Louise vejlede dig i generel hudpleje til din hudtype- og/eller hudtilstand. Du kan læse mere om vores kosmetiske behandlinger på hjemmesiden eller booke tid til en gratis og uforpligtende for­undersøgelse, hvor du og Louise snakker om dine ønsker og behov.

 

Ekspertteam

Klinikkens hudspecialister udfører behandling af hudsygdomme samt kosmetiske og aldersrelaterede behandlinger. Teamet består af Ph.d. hudlæge, Christina Skovbølling Haak, og dermatologisk og kosmetisk sygeplejerske Louise Solhøj Madsen, som sammen udgør et enestående team, hvor fokus er at skabe trygge rammer for dig og smukke resultater.
Få 500 kr. i rabat på din første kosmetiske behandling, hvis du bruger koden ”NORD” ved tidsbestilling.

Book tid til konsultation på:
88 77 40 00 / info@adeas.dk

Besøg NORDs bolig butikker her:

Naturlig smuk med plastikkirurgi

Naturlig smuk med plastikkirurgi

NORD kickstarter her den første af en række artikler om myter, facts og muligheder inden for plastikkirurgi sammen med Trine Foged Henriksen. Speciallæge, Ph.d., og ansvarlig for plastikkirurgien på Søernes Privathospital.
Lige ud til Søerne i København, ligger en stor, fornem bygning på Martinsvej. Søernes Privathospital står der på ind­gangs­partiet, og indenfor er alt diskret, indbydende og nyrenoveret. Her er Trine Foged Henriksen ansvarlig for plastikkirurgien. Smilende og fuld af overskud. Og ikke mindst naturlig smuk. Jeg har ingen anelse om hendes alder, men jeg ved, hun bl.a. har fået Feminas Kvindepris for sit arbejde med Mammaregisteret i 1999. Et register bestående af data fra 18.000 kvinder med kosmetiske eller rekonstruktive brystoperationer, som dels har dannet grundlag for mange viden-skabelige studier af de teknikker og implantater, man bruger i dag, og dels givet kvinder mulighed for at søge videnskabelig dokumentation om risici ved kosmetiske brystoperationer.

læs mere
Få en smuk næse

Få en smuk næse

AGATA Nordsjællands Privathospital har stor erfaring og ekspertise i at operere næser. Også dem der er mislykkedes andre steder. Næsen er bare ikke til at komme udenom. Den sidder midt i ansigtet, og kan man ikke forlige sig med den, kan man få den opereret. Men det er ikke et helt ukompliceret indgreb, og derfor er det vigtigt, at man kun benytter sig af de bedste kirurger. AGATA er en plastikkirurgisk special­­lægeklinik og privathospital med mere end 15 års erfaring i kosmetiske operationer og injektions- og laserbehandlinger i henholdsvis Frederikssund og Hellerup. Er drømmen en ny næse, skal du til Frederikssund.

læs mere
Helbredsundersøgelser uden ventetid

Helbredsundersøgelser uden ventetid

Adeas Privathospitaler står bag nyt Sundhedscenter i Parken. Her kan du få foretaget en grundig helbredsundersøgelse af landets fremmeste eksperter. Din krop er det vigtigste du har, og med en helbredsundersøgelse kommer du skavanker og sygdomme i forkøbet. På en af landets største og mest kompetente private hospitalskæder – Adeas – kan du nu få foretaget en tilbundsgående helbredsundersøgelse. Administrerende direktør Kim Hafstrøm fortæller, at helbredsundersøgelser har været et stort ønske blandt privathospitalets klienter.

læs mere

error: Content is protected !!
X