NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

I stedet for at vente på, at sygdom rammer dig, kan du tage den i opløbet med en helbredsundersøgelse på Adeas Privathospitaler nye Sundhedscenter i Parken.

Sidst vi skrev om det nye Sundhedscenter i Parken under Adeas Privathospitaler, var det helt nyt. Og nu er meldingen, at man har ’travlt’. På den gode måde. Sundhedscenterets grundige helbredsundersøgelse er nemlig et hit. For ligesom man i mange virksomheder enten overvejer eller allerede er i gang med få fore­taget en helbredsundersøgelse af deres nøglemedarbejdere, så vil andre også. Tendensen er, at vi vil tage ansvar for vores egen krop og ikke vente, til det bliver for sent. For man kan gøre noget ved skavanker og sygdomme, hvis man opdager dem i tide, og dét har landets største og kompetente private hospitalskæde Adeas taget konsekvensen af.

Skjulte sygdomme

Alle kan booke en helbredsundersøgelse uden ventetid i Adeas Sundhedscenter. Helbredsundersøgelsen fås i tre udgaver eller skræddersys til den enkeltes behov. Det kan være henvisning fra egen læge med fokus på en specifik problemstilling. Fx mistanke om endokronologiske sygdomme såsom diabetes, knogleskørhed, stofskiftesygdomme m.m. Eller helt generelle helbredsundersøgelser – også selvom du føler dig sund og rask. Mange sygdomme kan leve i flere år uden du mærker noget eller kun lidt til dem. Fx forhøjet kolesteroltal og blodtryk men også alvorligere sygdomme, eksempelvis kræft, som de færreste opdager på et tidligt stadie.

Speciallæger står klar

Sundhedscenteret råder over mange forskellige metoder i helbredsundersøgelserne. Først og fremmest ultralyd til diagnosticering af alle slags sygdomme. Men også arbejds-EKG til udredning af hjerte­sygdomme samt scanning af leveren og abdomen-scanning ved udredning af eksempelvis betændelses­tilstande, kræft og kræftspredning i bughulens organer. Der kan udredes for alle tænkelige allergier samt iværksættes lungemedicinske under­søgelser m.m. Det bedste er, at du ikke behøver lede efter en specialist, hvis helbredsundersøgelsen viser, at der er behov for yderligere vurdering af en specialist. Adeas absolutte kernekompetence er privathospitalets store ekspertteam. 40 hånd­plukkede speciallæger er til­knyttet privathospitalets forskellige afdelinger, som er eksklusivt placeret i Parken.

Priser på undersøgelser i Sundhedscenteret

Basis 2.500 kr. Mellem 4.900 kr. Udvidet 5.900 kr.

Besøg NORDs sundhed butikker her:

Adeas føjer ny topkirurg til idrætsteamet

Adeas føjer ny topkirurg til idrætsteamet

Det er lidt af en fangst, som Adeas Privathospitaler har gjort med Marc Jacob Strauss. Idrætskirurg med speciale i avancerede ledbåndsrekonstruktioner. Før var de seks og nu er de syv ortopæd­kirurger og én mediciner på Adeas Privathospitalers elitehold inden for idrætskirurgi og idrætsmedicin. Nyeste skud på stammen er ortopæd­kirurg Marc Jacob Strauss. Han kommer med en faglig baggrund fra sine mange år på Ullevaal Sykehus i Oslo, og skal for Adeas stå for nogle af ortopædkirurgiens allermest avancerede ledbånds­­rekonstruktioner: Bageste korsbånd og løse knæskaller.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X