Vælg en side

Sneen daler, og grantræerne knejser smukt op mod decembers vinterhimmel. Her er nord-mannsgran, rødgran, granguirlander, jule-kranse, adventskranse og julehygge, mens togene tøffer forbi.

Det med sneen kan vi ikke love, men vi kan garantere alle vores læsere, at juletræer og alle former for pyntegran igen bliver solgt på Stationspladsen bag Charlottenlund Station. Præcis som det har været tradition siden 1946. Der er dog sket noget med det kendte juletræssalg. Sidste år overtog to ’lokale drenge’ nemlig det kendte juletræsspot. Omdøbte stedet til ”JuleEkspressen” og fører nu på 2. år stedet videre i samme kærlige, men også moderne juleånd.

Lokale brødre fører faklen videre

Det er brødrene Marc og Philip, der sørger for, at vi igen kan danse om juletræet købt lokalt. De har kendt juletræssalget, siden de selv var børn, så de glæder sig til både at føre faklen videre og gøre juletræssalget endnu bedre til gavn for lokalområdet. Af nyheder kan nævnes, at de er gået i partnerskab med en ny juletræsproducent, så alle juletræer, hvad enten man ønsker dem økologisk eller konventionelt dyrket, kommer fra samme sted på Sjælland. Du kan få de populære sorter – nordmannsgran og rødgran – helt op til 4-5 meter, og juletræssalget begynder allerede i november, mens vi andre tyvstarter med alskens pyntegran og kysser under misteltenen.

JuleEkspressens Juletræer i meterpriser

Nordmannsgran:
350 kr. pr. meter.

Rødgran:
450 kr. pr. meter.

Besøg NORDs Bolig butikker her


error: Indhold er beskyttet.