Vælg en side

Efter at have forsøgt at leve med sine tænder i årevis, fik Maria Værnskjold dem rettet hos Klinik Holstein med Invisalign. Hun er lykkelig.

Maria Værnskjolds perfekt lige tænder stråler om kap med glimtet i hendes øjne, da hun siger: – Jeg har i mange år hørt på uvidende tandlæger og bekendte, som mente jeg bare skulle leve med mine tænder og ikke brokke mig så meget, men for 1 ½ år siden opsøgte jeg Klinik Holstein, som tog mig i deres favn, og har givet mig det smil, jeg har drømt om hele mit liv. Jeg er så glad, lykkelig og stolt over mit resultat. Det har været hver en krone og minut værd!

Invisalign-eksperter

Maria fik rettet sine tænder med Invisalign – den usynlige bøjle, som tandlæge Nimmi Holstein har 12 års erfaring med i sin klinik. Han underviser også tandlæger i Norden og Benelux-landene i den usynlige, digitale tandretning. En Invisalign-bøjle er en skræddersyet gennemsigtig plastikskinne, som laves i USA på baggrund af en 3D-scanning. Maria gik med sine usynlige skinner i ca. et år og fik det smil, hun altid har drømt om.

Gratis 3D-scanning

Prisen for en tandretning med Invisalign udregnes individuelt på baggrund af 3D-scanningen. Behandlingen består af flere sæt af næsten usynlige skinner, som udskiftes ugentligt, så tænderne gradvist flyttes på plads og drømmesmilet opnås.

Klinik Holstein
Jægersborg Allé 80
2920 Charlottenlund
Telefon 39 64 04 40
klinikholstein.dk

Åbningstider
Mandag: 8-15
Tirsdag: 8-16
Onsdag: 8-14
Torsdag: 8-15
Fredag: 8-13.30

Nyhed / neglesalon

Nyhed / neglesalon

Få smukke negle hos Bach Nails & Spa Akrylnegle med Shellac fra 390 kr. Gelenegle med Shellac 430 kr. Manicure med Shellac 320 kr. Pedicure med Shellac 420 kr. Åbningstider: Mandag-fredag: 9.30-18 / Lørdag: 9.30-16 / Søndag: Efter aftale BACH Nails & Spa...

læs mere
Skønhed / hjemmespa

Skønhed / hjemmespa

Forkæl dig selv med hjemmespa. Der er masser af muligheder for selvforkælelse blandt luksusprodukter skabt til skøn mig-tid. Eksfoliering, hårmasker, duftlys, æteriske olier og highend hudpleje.

læs mere
error: Content is protected !!
X