NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Statement Copenhagen står for årets sidste makeover. En rigtig festmakeup med fokus på øjnene.

Kosmetiker og makeupartist Sidsel, som til daglig arbejder i Statement Copenhagen i Illum, står bag årets ultimative festmakeup. Øjnene er i absolut fokus med looket Smokey Eyes. Den mørke, forførende øjenmakeup, som stammer helt tilbage fra 1960’erne og som op igennem tiden har været en af festmakeuppens mest populære.

Glimmer og guld

Sidsel fortæller, at for at gøre det lidt anderledes, er de mørke øjenskygger skiftet ud med guld. Og vipperne har fået ekstra volumen med Duff Lashes smukke vipper. Huden er mættet med lækker foundation fra Mac samt masser af glimmer og highlight. For at fastholde fokus på øjnene er der nude lipgloss på læberne. Håret kan sættes på mange forskellige måder. Modellen Isabel er så heldig at have store, naturlige krøller, og som med fordel kan sættes op, skrabes tilbage eller slås ud. Så længe øjnene tager hele opmærksomheden, kan man sætte håret, som man vil.


Smokey eyes i guld er årets ultimative festmakeup.

Vil du også have en festmakeup med guld-smokey eyes? Lad de dygtige makeupartister i Statement Copenhagen gøre det for dig.

Pris 800 kr.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X