Vælg en side

Jeg går efteråret i møde med to gode nyheder, som jeg her vil dele med jer. Den ene er, at NORD for første gang laver et arrangement for vores kære læsere. Et storstilet julemarked over tre dage den 18.-19 og 20. november – på Skovriderkroen.

Den får ikke for lidt med julemad og julelækkerier, boder, underholdning, julemand, Luciaoptog, juleshopping og meget mere. Glæd jer! Det bliver stort.

Den anden nyhed er mere personlig. Jeg har for nylig haft premiere på min personlige blog. Længe har jeg følt, at der manglede et sted for kvinder på +40 år med gode råd og information om alt det, der sker i en kvindekrop med vores hormoner, udseende og sundhed.

Selv vil jeg ikke nøjes med at have det halvgodt – livet skal leves hele livet – og min egen rejse og erfaringer med at få energi, være sund og gøre noget godt for mit udseende er nu samlet på bloggen. Jeg vil glæde mig til at hjælpe andre kvinder – og mænd selvfølgelig. De oplever jo også hormonelle for-andringer, så bare læs med!
Bloggen tilbyder også mine favoritprodukter med 25 procent rabat. Med tiden kommer der også gavekort til behandlinger. Det er helt gratis at få rabatterne og læse med. Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig mit nyhedsbrev, så modtager du automatisk min kode til rabatter og konkurrencer.

Glæd dig også til dette store efterårsnummer af NORD. Vi har mange spændende artikler om lokale ildsjæle, lokal shopping, sundhed og skønhed lige til at tage med i tasken.​

Rigtig god læselyst og inspiration!
Chefredaktør Rina Mardahl

Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.

Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.


error: Indhold er beskyttet.