NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Jeg går efteråret i møde med to gode nyheder, som jeg her vil dele med jer. Den ene er, at NORD for første gang laver et arrangement for vores kære læsere. Et storstilet julemarked over tre dage den 18.-19 og 20. november – på Skovriderkroen.

Den får ikke for lidt med julemad og julelækkerier, boder, underholdning, julemand, Luciaoptog, juleshopping og meget mere. Glæd jer! Det bliver stort.

Den anden nyhed er mere personlig. Jeg har for nylig haft premiere på min personlige blog. Længe har jeg følt, at der manglede et sted for kvinder på +40 år med gode råd og information om alt det, der sker i en kvindekrop med vores hormoner, udseende og sundhed.

Selv vil jeg ikke nøjes med at have det halvgodt – livet skal leves hele livet – og min egen rejse og erfaringer med at få energi, være sund og gøre noget godt for mit udseende er nu samlet på bloggen. Jeg vil glæde mig til at hjælpe andre kvinder – og mænd selvfølgelig. De oplever jo også hormonelle for-andringer, så bare læs med!
Bloggen tilbyder også mine favoritprodukter med 25 procent rabat. Med tiden kommer der også gavekort til behandlinger. Det er helt gratis at få rabatterne og læse med. Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig mit nyhedsbrev, så modtager du automatisk min kode til rabatter og konkurrencer.

Glæd dig også til dette store efterårsnummer af NORD. Vi har mange spændende artikler om lokale ildsjæle, lokal shopping, sundhed og skønhed lige til at tage med i tasken.​

Rigtig god læselyst og inspiration!
Chefredaktør Rina Mardahl

NORD fylder 10 år

NORD fylder 10 år

Det er sommer – endelig! – og med NORD Magasinet nummer 50 fylder vi 10 år. Tillykke til os og alle jer kære kunder og læsere, der er med os på denne spændende rejse. Da jeg for 10 år siden satte mig ved tegnebrættet for at udvikle NORD, var det med en drøm om at hjælpe butikker, skønhedsklinikker, frisører, delikatesse-butikker, spisesteder, cafeer etc. i det område, jeg selv bor i.

Skrøbeligt forår

Skrøbeligt forår

Hvor ville jeg gerne gå all-in og tale om alt det fantastiske ved foråret – lyset, glæden, håbet – men i en tid, hvor den ene store verdenskrise afløser den anden, kan det synes helt forkert. Først to hårde år, som virkelig har ramt erhvervslivet og butikkerne med coronanedlukninger, og nu krigen i Ukraine.

NORD skal være et levende magasin

NORD skal være et levende magasin

I 2022 bliver NORD 10 år med udgave 50 til juni. Det glæder vi os til at fejre sammen. Sådan bogstaveligt talt. For lige siden begyndelsen har NORD været mere end et magasin. Vi har hvert år stablet et netværksevent på benene. Første gang kom der 150 gæster, og til det seneste event, som blev afholdt den 18. november 2021 på Mandalay i Charlottenlund, kom der 500. Kunder og samarbejdspartnere, som festede og netværkede med hinanden, mens Aura, Monday Morning, Dennis Knudsen og borgmester Michael Fenger gik på scenen, præsenteret af komikeren Andreas Bo som konferencier. Se billederne fra den fantastiske aften, hvor NORD Magasinet sprænger spalterne og bliver levende.


error: Indhold er beskyttet.
X