Vælg en side

Du kan få den lige så sprød og dansk, som julefrokosten plejer, men du kan også få den i en forførende fransk udgave. Julefrokosten i år skal holdes på Bistro Boheme, husk blot at booke bord allerede nu, for restauranten på Esplanaden er populær.

Sild og knasende flæskesteg eller franske fristelser som foie gras og andeconfit med rødbede og æble?

Når det er jul, skal man selvfølgelig kunne få hele det danske udtræk, som vi elsker, men eftersom vi er en franskinspireret bistro, så blænder vi også op for alternativer, lyder det fra Bistro Bohemes ubestridte frontmand – kokken Per Thøstesen.

Der er tale om tre forskellige udgaver af en julefrokost, hvad enten det drejer sig om firmajulefrokosten eller de mindre julefrokoster med familie og venner, i weekenden eller i ugens løb.

Hold din julefrokost på Bistro Boheme. Kontakt Bistro Boheme, hvis du vil holde din julefrokost eller andre festligheder

Dansk, fransk og den ekstravagante

Man kan vælge mellem den danske julefrokost, hvor du får Bistro Bohemes kendte store portioner med alt, hvad der hører sig til en klassiker. Har du fået nok af sild og flæskesteg, så er der en fransk udgave bestående af fire, lækre retter og endelig den ekstravagante.

Her giver vi den virkelig gas med trøfler og kaviar, foie gras og andre lækkerier, lyder det fra Per, så man næsten kan smage det. Retterne afspejler råvarerne. To gange om ugen får Bistro Boheme mad fra Paris, og er der særlige leveringer, fx trøfler, så vil det være på menuen.

 

VM-kok

Per Thøstesen er en sværvægter i restaurationssammenhænge og driver sin Bistro Boheme på 11. år som et stykke ægte fransk bistro midt i København med friske råvarer, kvalitetsfisk, mørt kød, lækker fløde og nykværnet fransk smør. Det er også Per, der sørger for, at det danske fodboldlandshold får den mad, de bedst kan lide, når de er i udlandet.

Jeg har været med flere gange, og det er en stor ære og en suveræn oplevelse, siger Per, der senest var med i det netop afholdte VM i Rusland.

Nu gælder det julen, og så gælder det om at være hurtig: Den store restaurant er et yndet mål at skyde julen i gang på, så find en dag allerede nu, og det behøver ikke kun være fredage.


Bistro Bohemes køkkenchef

Bistro Boheme
Esplanaden 8
København K
Telefon 33 93 98 44
bistroboheme.dk

Åbningstider
Mandag – lørdag: 11.30–01 / Søndag: lukket.
Køkkenet er åbent hver dag fra: 11.30–22
(Pause mellem: 16–17.30)

Besøg NORD's Gastro butikker her:

error: Content is protected !!
X

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk