Vælg en side

Kurhotel Skodsborg åbner dørene til deres hyggelige julebasar søndag den 9. december 2018 kl. 10-16. Nyd et glas glögg med årets julekage og lad dig inspirere af kurhotellets mange spændende tilbud.

Mad og vin til jul og nytår

Af særlig interesse for foodies demonstrerer kurhotellets gastronomiske chef Erik Kroun årets nytårs-takeaway – perfekt til dem, der både vil nyde en nytårsmenu på gourmetniveau og være med til festen. Erik har besøg af vineksperterne fra Løgismose, der både kommer med forslag til årets jule- og nytårsvin samt præsenterer deres populære glögg. Konditorchef Susie Høj fører an, når det prisvindende konditorteam skriver navne på de hjemmebagte julehjerter – den oplagte julehilsen til alle med en sød tand.

Skønhed og julegaver

Skønhedseksperterne fra Spa Treatments indtager kurhotellets atmosfærefyldte Sara’s Room (bagerst i The Lobby). Her demonstrerer det svenske beauty brand Kerstin Florian sine nyeste produkter og mini-behandlinger, mens det danske fashion brand Dea Kudibal inspirerer til nogle af årets smukkeste julegaver.

Spa Treatments lokker derudover med følgende særtilbud (kun under julebasaren):

Spadag og spa-kit til kr. 650,-. Normalpris 1.050 kr.

Fitnessklippekort til kr. 1.500,-. Normalpris 1.800 kr.

80 minutters behandling til kr. 1.000,-. Normalpris 1.200 kr.

 Når du trænger til en lille pause, kan du slå dig ned foran pejsen, hvor de serverer deres afternoon tea, ‘Te med Georg – The Christmas Edition’, eller du kan nyde de friskbrændte mandler i Søjlehaven, hvor kurhotellets smukke fire pit med levende ild sikrer både hyggen og varmen.

Tv-vært Felix Smith læser jule-eventyr

Som et special treat til gæsterne læser den populære TV-vært Felix Smith jule-eventyr for barnlige sjæle i Pejsestuen kl. 14.00. Kurhotel Skodsborgs julebasar er åben søndag den 9. december 2018 kl. 10-16. Der er gratis adgang, og det er ikke nødvendigt at melde sig til på forhånd.

error: Content is protected !!
X

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk