NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Den hyggelige og eksklusive bydel i Nordhavn summer af liv. Find dine julegaver i de mange butikker, hyg dig på cafeerne og dyrk gourmeten på nye spisesteder.

Skummende baristakaffe, julegaverne købt og udsigt til Øresund. Tjek! Livet er godt her i Nordhavns nye pulserende bydel helt ud til vandet, hvor hovedgaden hedder Århusgade fyldt med shopping og ildsjæle. De første beboere flyttede ind i 2015, og i dag bor her 2800 ’nye nordhavnere’. Og der kommer stadig flere til. Man behøver nu ikke bo her, for at nyde livet på første parket. Her er nemlig så meget at komme efter. Om man vil købe specialdesignede julegaver, få en ny frisure til julefesten, købe juleanden hos alletiders luksussupermarked – Meny – spise lækker pizza hos Corsa Pizza, så er Nordhavn for alle, der vil lidt mere.

Moderne landsby

Det er By & Havn, som står bag forvandlingspro-cessen. Alt er bygget og renoveret med tanke for bære­dygtighed. Det er visionært gjort, og som besøgende opleves det moderne med en næsten landsbyagtig, hyggelig og fremfor alt levende atmosfære. Nye butikker, cafeer, frisører, bog-handlere, designere og kreative åbner fortsat. Og flere af dem finder også vej til kvarterets egen Handelsstandsforening. Det er gratis at være med og giver butikkerne en masse gode muligheder.

Gløgg og gourmet

Trænger du til at røre dig, er der konditag med udsigt over Nordhavn, Øresund og havneløbet. Du kan selvfølgelig også tage en dukkert sammen med de andre vinterbadere. Man kalder bydelen for ”fem-minutters-byen”. Fordi det hele er inden for rækkevidde. Der er ikke mere end fem minutter mellem luksus-dagligvareshopping, tøjbutikken og cafeen med den hjemmelavet gløgg. Eller til gour­metrestauranter nævnt i Michelin-guiden: Sushi Anaba. Japansk minimalisme med fokus på friskfangede skandinaviske skaldyr og fisk.


Det nye område i Nordhavn er bygget efter de højeste bæredygtige principper.

Hyg dig på gode cafeer.


Området er rig på unikke butikker. Her plantebutikken Greenify.

Din cykel kan blive vinterklar.

Besøg NORDs boligbutikker her:

Smuk advent

Smuk advent

Pearl Advent lysetagen er oplagt som stage til advent med plads til fire lys. Stagen er lavet i et klassisk design i sølv- eller messinglook med smukke detaljer. Messingbelagt metal.


error: Indhold er beskyttet.
X