Vælg en side
Forkæl hende du elsker med et ægte smykke fra JEWLSCPH – designet af Mai Manniche. I vores nye CABO og MERMAID- kollektion finder du et væld af smukke smykker med fantastiske ædelsten som rubiner, rosa calcedon samt ferskvandsperler. Vores designs er tidsløse, trendy samt elegante. Med et ægte smykke giver du et varigt og bæredygtigt minde.

Mermaid 24 karat forgyldt sterling, sølv og ferskvandsperle 3.199 kr.

Mermaid 24 karat forgyldt sterling, sølv og ferskvandsperler 4.699 kr.

Cabo Dot 24 karat forgyldt sterling, sølv og rubin 749 kr.

Cabo Goddess 24 karat forgyldt sterling, sølv og rubin 3.399 kr.

Cabo Divine 24 karat forgyldt sterling, sølv, rubin og rosa calcedon 2.799 kr.

Cabo Cluster 24 karat forgyldt sterling, sølv rubin 6.149 kr.

Bryllup / JEWLSCPH

Bryllup / JEWLSCPH

Uanset om det er et bryllup eller konfirmation, der står foran dig – så finder du de perfekte smykker hos JEWLSCPH. Alle smykkerne er designet af smykkedesigner Mai Manniche med smukke funklende ædelsten og i ædelmetal. Priser fra 299 kr.

læs mere
Bryllup / Miku Diamonds

Bryllup / Miku Diamonds

I århundrender har mennesker investeret i Diamanter. De seneste årtier er interessen og viden om bestemte investeringsdiamanter intensiveret. Dette skyldes utvivlsomt sikkerheden og afkastnings potentialet. Særlig fokus har der været på de store diamanter som er blevet solgt ved de verdensberømte auktionshuse Sothesby’s og Christie’s. Gang på gang slår “Fancy” farvede diamanter salgsrekorder – til utrolige priser pr. carat. 

læs mere
error: Content is protected !!
X